Feriecenter i Danmark - Hold ferie i de danske feriecentre

Ferie i feriecenter i Danmark:
Oplevelser for hele familien, fælles aktiviteter og dejlig natur på et ophold i et dansk feriecenter.

Få et et dejligt afbræk fra hverdagen fyldt med oplevelser i et skønt feriecenter.

Feriecenter med badeland og tæt på strand

Vandhunde har det fantastisk i et feriecenter i Danmark, hvor det naturlige samlingspunkt er vandlandet eller poolområdet – ude eller inde alt efter årstiden.
I et feriecenter med badeland er der masser af leg, pjask, sjov og aktivitet for alle aldre.
Feriecentrene er placeret naturskønt, tæt på Danmarks bedste strande og med masser af natur der kan udforskes på dejlige traveture hånd i hånd med børnene.

Feriehusene i feriecentrene er komfortabelt indrettet, og der er god plads til at samles om måltider, lege på gulvet ved brændeovnen eller dase på terrassen. Et ophold i feriecenter i Danmark er et hit både sommer og vinter

Områder i Danmark

Vi tilbyder en masse spændende feriecentre over hele landet. Læs om de forskellige områder herunder og find det feriecenter der passer til din ferie.

 • Nordjylland

  Skal du nyde dine fridage i et af Danmarks feriecentre, er Nordjylland et godt område. Nordjylland byder på en skøn natur og rolige, afslappede omgivelser – væk fra hverdagens stress og jag. Gå en tur langs stranden og i klitterne ved Vesterhavet nær Vigsø Feriecenter, eller oplev en skøn ferie ved den charmerende by Skagen på toppen af Danmark.

  Læs mere om Nordjylland her

 • Vestjylland

  Er du til smuk strand og klitter, så tag til et af vores feriecentre i Vestjylland. De vestjyske strande indbyder til skønne badeture om sommeren og lange gåture året rundt. Vil du gerne nyde en smuk udsigt over vig, by og havn, så besøg Lemvig Feriecenter, som er den eneste vestjyske bjergby i området. 

  Læs mere om Vestjylland

 • Østjylland

  Smukke landskaber, store skove og spændende byer er bare noget af det Østjylland har at byde på. Overnat på et feriecenter, og nyd området til fulde. Oplev fx Østjyllands natur på cykel langs de mange forskellige skovstier. Tag et par dage ud af kalenderen, og besøg Øer Maritime Ferieby – et hyggeligt feriecenter fordelt på 7 forskellige øer.

  Læs mere om Østjylland

 • Sønderjylland

  Sønderjylland er kendt for sin smukke natur med store grønne marker, skovområder og fjorde. Brænder du for at opleve den sønderjyske idyl med udsigt over store græsklædte jordarealer, er blandt andet Løjt Feriecenter et godt valg. Vil du bo lige op ad en skøn badestrand, kun få kilometer væk fra den kendte by Blåvand, så tag til Ho Feriecenter.

  Læs mere om Sønderjylland

 • Sjælland og Øer

  Sjælland, Møn og Falster byder på lidt af hvert med smuk natur, storby og badestrande. Vil du opleve marinaen på klods hold, er blandt andet Møn Feriecenter sikkert lige noget for dig. Her kan du holde øje med de mange forskellige både, der sejler forbi, mens du slapper af på terrassen i det hyggelige feriecenter. Vil du derimod have mulighed for både badestrand og pool i smukke omgivelser, så har Gilleleje Feriecenter gode muligheder.

  Læs mere om Sjælland og øer

 • Fyn og Langeland

  Er du til strand og/eller marina ved hyggelige byer, så er Fyn og Langeland et oplagt sted at besøge et af vores feriecentre. Idyllisk stemning, gamle huse og et fredet naturområde er blandt andet noget Bogense Strand Feriecenter kan byde på, eller tag familien med til Faaborg Feriecenter, som har børnevenlig strand og smuk udsigt ud over det synfynske hav.

  Læs mere om Fyn og Langeland

 • Bornholm

  Skal du have hele familien med på ferie i Danmark, så tag et ophold på et feriecenter på Bornholm. Her er masser af oplevelser og aktiviteter for både store og små i idylliske omgivelser. Besøg Gudhjem Feriecenter, som minder om en Skærgårdsby med røde tage, små gader og smukke, grønne haver.

  Læs mere om Bornholm

Sommerferie 2017

Uge 27: 1. - 8. juli

Priserne er pr. feriehus med plads til min. 4 personer

Andre uger i sommerferien:

Uge 28: 8. - 15. juli  |  Uge 29: 15. - 22. juli  |  Uge 30: 22. - 29. juli  |  Uge 31: 29. juli - 5. august

 • {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}

  {{house.HouseInfo.Size}}m2, {{house.HouseInfo.BedRooms}} værelser, max {{house.HouseInfo.MaxPersons}} personer, sommerhus nr.: {{house.HouseId}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{parseInt(hotelOption.Stars)}}

  • {{distance.Value.replace('m','')}}
   km
   m
  • Rygning tilladt

  Spar {{house.Saved |currency:"":0}},-  

  {{searchCriteria.feriecenter == 'true' ? 'Fra' : ''}} {{house.Price + 100 |currency:"":0}},-

  Book nu Vis boliger
  Om området Grundplan Om feriecenteret

  {{fc.HouseInfo.HotelRoomDescription}}

  Spar {{fc.Saved |currency:"":0}},-  

  {{fc.Price + 100 |currency:"":0}},-

  Book nu

Ingen resultater fundet.