Hold ferie ved Vesterhavet i Vigsø Feriecenter, hvor du har udsigt så langt øjet rækker. Flere af feriehusene har havudsigt. Lyt til bølgernes brusen eller “lyden af blikstille” fra klitter og marehalm, når solen går ned.

 

Find og bestil dit ophold på Vigsø Feriecenter

 • Badeland

  Vigsø Feriecenter har tropisk badeland

  Feriecentret har et kæmpe indendørs badeland. Her er ca. 28 grader året rundt og "strandkant", så også de mindste kan kravle med. I får boblebad med plads til 8 personer,og hvor temperaturen er 37 grader, en lun babypool, et 34 graders varmtvandsbassin og en sjov og udfordrende vandrutsjebane. Ganske gratis for boende gæster. Vil du hellere dyppes i Vesterhavet, anbefaler vi badesko til at skåne de mest sarte fødder mod småsten. Men mon ikke det er vores "tropiske" badeland, der trækker mest, når vandhundene skal luftes? Uanset om kræfterne bruges i badeland eller i Thys friske vesterhavsluft, giver vi dyb søvngaranti.

 • Boliger

  Sådan bor du på Vigsø Feriecenter

  På Vigsø Feriecenter findes tre hustyper, A, B & C. Flere huse har havudsigt. Ferieboligerne har plads op til 6 personer med bl.a. 2 soveværelser, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, brændeovn (dog ikke i B), TV med fællesantenne, gratis trådløst internet, badeværelse (2 i type C), stue, terrasse med havemøbler m.m.
  Gratis high speed internet samt stor tv-pakke i alle ferieboliger.

Skønne omgivelser

Vigsø Feriecenter

Indendørs faciliteter

Badeland, fitness, restaurant...

Udendørs faciliteter

Tennis, legepladser, cykeludlejning..

 • Afstande

  Tæt på Vigsø Feriecenter
  • Strand: 800 m
  • Indkøb: 6 km
  • Centrum: Thisted 18 km

   

 • Seværdigheder

  Det kan du opleve nær Vigsø Feriecenter

  0-10 km
  Nationalpark Thy, Museumscenter Hanstholm, Vigsø kirke, Tved Klitplantage


  10-50 km
  Thisted, Jesperhus Blomsterpark

   

  50-100 km
  Fårup Sommerland, Aalborg