Naturen i Sønderjylland er præget af et varierende landskab med store landbrugsområder bestående af grønne marker og dale, men også af skovområder og fjorde. Du finder også gode badestrande i området, og flere købstæder som Aabenraa og Sønderborg. 

 

 


Seværdigheder i Sønderjylland:

- Danfoss Universe
- Aabenraa Vandland
- Ribe Domkirke

 

 

 

 

 • Løjt Feriecenter

  På Løjt Feriecenter bor du i naturskønne omgivelser i lyse feriehuse tæt på den børnevenlige strand, som indbyder til solbadning, vandsjov og beachvolley. Vil I på udflugt kan I bl.a. tage til Legoland, Sommerland Syd eller Universe på Als. 

  Læs mere om Løjt Feriecenter

 • Ho Feriecenter

  Uberørt natur ligger lige uden for døren og den friske havluft danner rammerne omkring Ho Feriecenter, som ligger få kilometer fra den kendte badeby Blåvand. Her kan I boltre jer i badelandet, det indendørs legeland eller tage på udflugt til fx Legoland. 

  Læs mere om Ho Feriecenter

 • Feriecenter Hejlsminde

  Hejlsminde Badehotel har de perfekte rammer, uanset om du søger ro og fordybelse eller en dejlig, aktiv ferie med familien. De velindrettede, lyse lejligheder ligger direkte til ned Lillebælt hvor du kan bade, surfe eller sejle. Tag på udflugt til fx Legoland eller Løveparken Givskud Zoo. 

  Læs mere om Feriecenter Hejlsminde

 • Feriecenter Fanø

  Bo tæt på hav og strand på Feriecenter Vesterhavet på Fanø. De velindrettede ferielejligheder ligger direkte ved stranden og Fanø byder på mange specielle naturoplevelser. Nyd ferien med besøg i de charmerende og hyggelige byer, Nordby og Sønderho med små specialbutikker.

  Læs mere om Feriecenter Fanø

 • Feriecenter Rømø

  I Sønderjylland på Feriecenter Rømø, har du det mest storslåede natursceneri lige foran næsen. Den unikke fauna ved Vadehavet, den enorme strand og de beskyttede klitter.

  Læs mere om Feriecenter Rømø