Vestjylland er noget helt unikt, med de smukke strande og klitter.

Limfjorden, Holmsland Klit, Hvide Sande og den gamle købstad Ringkøbing er bare nogle af de spændende oplevelser du kan få på din ferie i Vestjylland.

 

 

Vi har samlet de bedste feriecentre nedenfor. 


Seværdigheder i Vestjylland:

- Legoland

- Løveparken Givskud Zoo

- Jesperhus Blomsterpark

- Jyllands Park Zoo

 

 

 • Feriecenter Bork Havn

  På Bork Havn Feriecenter bor du og familien i hyggelige rækkehuse med egen terrasse og I kan frit benytte badelandet med spa og dampbad. I Bork Havn kan man bl.a. surfe, fiske eller nyde den herlige stemning på havnen. I kan også tage på udflugt til fx Legoland eller Løveparken i Givskud.

  Læs mere om Bork Havn

 • Feriecenter Klitten

  Bag første klitrække i læ for det brusende Vesterhav ligger Feriecenter Klitten. Du bor i lækre ferieboliger bl.a. med spa og sauna. Uden for døren har I den brede sandstrand på den ene side og Søndervigs butikker og restauranter på den anden.

  Læs mere om Klitten Feriecenter

 • Feriecenter Søndervig

  I Feriecenter Søndervig bor du i hyggelige ferielejligheder med terrasse, balkon eller fransk altan. Feriecentret ligger bag klitterne ud til Vesterhavet og byder på masser af aktiviteter. Det subtropiske badeland eller bowlingcentret overfor er børnenes favoritter.

  Læs mere om Søndervig

 • Feriecenter Lemvig

  På Lemvig Marina Feriecenter har I udsigt til en skøn ferie. Her bor man i hyggelige ferieboliger med terrasse eller balkon - mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden. Kun 200 m fra feriecentret ligger den børnevenlige strand hvor man kan bade, surfe og spille beachvolley.

  Læs mere om Lemvig

 • Feriecenter Agger Havn

  Mellem hav og fjord ligger Feriecenter Agger Havn. Her bor man i skønne ferieboliger med hyggelige terrasser. Agger Havn er det perfekte udgangspunkt hvadenten du vil bade, fiske, cykle eller vandre. Vil I på udflugt kan I tage til Jesperhus Blomsterpark eller Hanstholm Havn. 

  Læs mere om Agger Havn