Kultur, natur og meget, meget mere

Ferie i Østjylland byder på smukke naturoplevelser, kyster med fine badestrande og spændende byer med masser af oplevelser for hele familien og fantastisk kultur.

Der findes mange sjove og skønne oplevelser i Østjylland. Tag hele familien med i Djurs Sommerland og prøv forlystelser i verdensklasse, tag på safari i Ree Park, klap dådyr i Marselisborg Dyrehave eller gå på opdagelse i Nationalparken Mols Bjerge. Du kan også besøge Danmarks næststørste by Aarhus, som i sig selv byder på en perlerække af kulturoplevelser. Aarhus er i 2017 valgt som Europæisk kulturhovedstad og er fyldt med oplevelser, begivenheder og spændende attraktioner. 

Uanset hvilket område i Østjylland du vælger at udforske er der masser af muligheder at vælge i mellem. Her fremhæver vi blot nogle få:

ARoS |   Djurs Sommerland  |  Moesgaard Museum |  Ree Park Safari |  Kattegatcentret 

Læs mere om attraktioner og seværdigheder i Østjylland hos VisitDenmark

Ferie med et hav af faciliteter

Bo på et af vores feriecentre i Østjylland, som alle byder på et hav af lækre faciliteter for hele familien. Vælg f.eks. Øer Maritime Ferieby ved Ebeltoft med svømmehal, sportshal og minigolf til fri benyttelse. 

Vores feriecentre ligger i skønne områder tæt på Østjylllands mange spændende muligeder og skaber de perfekte rammer for jeres ferie i Danmark. 

 

Feriecentre i Østjylland

Vælg mellem de dejligste områder i Østjylland, når du booker ferien. Vi har samlet de bedste feriecentre her.

Ferie i sommerhus

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her