• Perfekt til ferie for par og familier

  De hyggelige feriehuse er spredt over den 68.000 m2 store skov, der danner idylliske naturlige rammer om en lang række aktiviteter for både par og familier.

  Alle feriebyens gæster kan nyde legeplads, udendørsområder og stort fælleshus.

   

 • Nyrenoverede og velindrettede feriehuse på 42 m2

  Som gæst i Helsingør Ferieby bor du i et af de 40 moderne feriehuse med plads til op til seks personer.

  Alle feriehusene har:

  • Gratis trådløst internet
  • Egen terrasse med havemøbler
  • Fuldt udstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, kaffemaskine og køleskab
  • Stue med fladskærms-tv og brændeovn
  • Brusebad og toilet
  • Inkluderet afsluttende rengøring samt energiforbrug i opholdet


  Feriehusenes placering på området indbyder til fællesskab med andre familier på området og i fælleshuset, men giver også mulighed for at trække sig tilbage i sit eget feriehus. 

 • Din feriebolig

  I Helsingør Ferieby bor du i et af de 40 moderne feriehuse. Feriehusene er nyrenoverede i 2011 med sans for komfort. De har alle egen terrasse med havemøbler, hyggeligt køkken alrum og stue med tv og brændeovn.
  Alt i alt en fantastisk base for ferien - uanset om den drejer sig om afslapning eller aktiviteter. 

  Læs om din feriebolig i Helsingør Ferieby

Bo tæt på Nordsjællands bedste attraktioner

En rask gåtur på 1,5 km fra feriebyen ligger Helsingør bymidte der byder på mange spændende oplevelser, butikker og cafeer. Især havnen og området omkring Kronborg slot, det nye kulturværft og søfartsmuseum byder på sjov og leg, prisbelønnet arkitektur og lærerige oplevelser for alle aldre. Inden for få kilometer findes også det hyggelige og populære øresundsakvarium, samt Danmarks Tekniske Museum, der besidder én af Europas største samlinger af antik teknologi - og bl.a. lader dig sidde bag pinden i det amerikanske jagerfly Starfighter.

Helsingør Ferieby danner et ideelt udgangspunkt for at opleve alt hvad Nordsjælland har at tilbyde - f.eks. er der kun 11 km. til Louisiana Museum for Moderne Kunst, 12 km. til Hornbæks kridhvide sandstrand, samt kun en halv times kørsel til København og alle storbyens seværdigheder.

Ankomst: fra kl. 15.00
Afrejse: kl. 10.00 (søndage kl. 14.00)

Helsingør Ferieby tilbyder

 • Familieophold

  Helsingør Ferieby ligger midt i et smukt skovområde og med en fantastisk udsigt mod Kullen, Sverige, Kronborg og de mange skibe, der passerer i Øresund. Feriehusene er spredt over den 68.000 m2 store skov og råder over egen lille skovsø og ø, der byder på alle former for oplevelser, som er med til at give stedet en skøn atmosfære.

  Ferie i Helsingør Ferieby

 • Seniorophold

  Nyd dit otium i Helsingør Ferieby. Hiv nogle dage ud af kalenderen, fordyb dig i en bog, tag et slag kortspil, en rask travetur langs stranden, eller i skoven omkring Helsingør Ferieby og lad tankerne få frit spil med naturen som kulisse. Medbring din livsledsager, gode venner eller måske livets dessert – børnebørnene og besøg de steder, du/I aldrig før har været?

  Helsingør Ferieby - seniorophold

 • Møder og konferenceophold

  Lad tankerne og kreativiteten få frit spil. I Helsingør Ferieby er der plads til at holde målrettede, dynamiske og anderledes møder lige fra walk’n talk, til større deltagerinvolvering og events. Vi giver mulighed for adspredelse mellem de krævende sessioner, så deltagerne får inspiration og ny energi til næste input.

  Møde og Konference i Helsingør Ferieby

 • Festlige lejligheder

  Det perfekte sted at holde fødselsdag, bryllup eller firmafest. Dine gæster når at slappe af i feriehuset inden festen.  Velkomstdrink nydes på den overdækkede terrasse med udsigt over Øresund. Efter middagen kan I vælge at danse under åben himmel, musikken spiller, alle er glade og afslappede, for der er ingen, der skal bekymre sig om turen hjem, når festen slutter.

  Helsingør Ferieby - rammen om festen

 • Lejrskoleophold

  Tag et lejrskoleophold i Nordsjælland og bo i Helsingør Ferieby. Her oplever I et helt særligt fællesskab midt i naturen – tæt på byens puls. Området i og omkring Helsingør byder på et væld af muligheder for at give lejrskoleopholdet det helt rigtige faglige og sociale indhold, hvad enten der tages afsæt i historie, biologi, geografi, kunst eller kultur.

  Helsingør Ferieby - lejrskole

Om området

 • Kronborg Slot

  Kronborg Slot er et af Nordeuropas betydeligste renæssanceslotte og har årligt omkring 200.000 besøgende. Verden over kendt fra Shakespeares Hamlet og stedet, hvor Holger Danske "sover". Det er smukt beliggende direkte ud til Øresund og ligger kun 3 km. fra Helsingør Ferieby.

  Kronborg Slot

 • Kulturværftet

  Kulturværftets smukke bygning ligger midt i Helsingør ned til vandet og med Kronborg som nabo. Et er et oplevelseshus med alt under ét tag. Du finder alt lige fra teaterforestillinger, koncerter og bibliotekt til udstillinger, fester og spisehus.
  Kulturværftet ligger kun 3 km. fra Helsingør Ferieby.

  Kulturværftet - et oplevelseshus i Helsingør

 • Danmarks Tekniske Museum

  På Danmarks Tekniske Museum i Helsingør er der teknik og mekanik i alle størrelser og for alle aldre: Fra store dampmaskiner og jagerfly, til glasøjne og mikrochips. Et paradis for nysgerrige børn og voksne.

  Danmarks Tekniske Museum

 • Øresundsakvariet

  Øresundsakvariet er Danmarks mindste men absolut hyggeligste saltvandsakvarie. Det ligger i Helsingør og kan fremvise al dyreliv, havbunde og viden om livet i Øresund. Kom og rør ved en fisk, se dem blive fodret eller bliv fascineret af de mange flotte og forskellige akvarier.

  Øresundsakvariet i Helsingør

 • Esrum Kloster

  Esrum Kloster & Møllegård er et flot gammelt cistercienserkloster, der ligger ved Esrum midt i Kongernes Nordsjælland. Klosteret byder på masser af aktiviteter, middelaldermarked, spøgelsesaftener, udstillinger m.m. Esrum Kloster og Møllegård ligger kun 16 km. fra Helsingør Ferieby og er et oplagt udflugtsmål under ferien.

  Esrum Kloster & Møllegård

 • Louisiana Museum of Modern Art

  Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk, er et førende museum for moderne kunst. Det ligger i Humlebæk, blot 11 km. fra Helsingør Ferieby. Fantastiske værker, arkitektur, skulpturhave, butik samt udstillinger af international klasse.

  Louisiana Museum of Modern Art

Tæt på Helsingør Ferieby

Strand: 400 m | Indkøb: 1,5 km | Centrum: Helsingør 1,5 km