Tag på lejrskole i Helsingør Ferieby

Helsingør Ferieby ligger midt i et smukt skovområde og med en fantastisk udsigt mod Kullen, Sverige, Kronborg og de mange skibe, der passerer i Øresund.

Feriehusene er spredt over den 68.000 m2 store skov og råder over egen lille skovsø og ø, der byder på alle former for oplevelser, som er med til at give stedet en skøn atmosfære.

Området i og omkring Helsingør byder på et væld af muligheder for at give lejrskoleopholdet i Helsingør Ferieby  det helt rigtige faglige og sociale indhold - hvad enten der tages afsæt i historie, biologi, geografi, kunst eller kultur.

Helsingør Ferieby byder på gode transportforhold med tog og bus til de mange attraktioner og udflugtsmuligheder i Kongernes Nordsjælland.

Ring til os på tlf. 49 21 39 79 og hør nærmere!

På Helsingør Feriebys område finder I blandt andet:

 • Bål – og grillplads

 • Udendørs undervisningsrum 

 • Himmelrummet (udendørs scenegulv) med mulighed for undervisning og fælles samvær

 • Mulighed for lån af diverse brætspil og spil til udendørsbrug.

 • Udendørs basketbane og volleybane.

 

Har I brug for hjælp eller ideer til at sammensætte netop jeres lejrskoleophold, så hjælper vores aktivitetsmedarbejdere jer gerne.

 

Plads til samvær på lejrskolen

Helsingør Ferieby byder på masser af dejlige oaser i området til fri afbenyttelse i forbindelse med samlinger og undervisning, f.eks. himmelrummet og vores udendørs undervisningsrum. I sommerhalvåret (fra april-oktober) er det ligeledes muligt at leje et af vores to store partytelte til samling, undervisning og evt. fællesspisning. I vinterhalvåret (oktober-april) er det muligt at leje vores fælleshus.

Du kan læse meget mere om lejrskole i Helsingør Ferieby på FolkeFerieFonden.dk.

Lejrskoleophold hjælper de mest sårbare familier

Når I booker lejrskole ophold i Helsingør Ferieby, tager skolen og eleverne socialt samfundsansvar. 

 • Non profit organisation
  Helsingør Ferieby, drevet af FolkeFerieFonden, er en non profit organisation, der donerer ferieophold til de mest sårbare og socialt udsatte børn, unge og deres familier.
 • Ferie til 50 sårbare børnefamilier 
  I år har FolkeFerieFonden doneret 50 ferieophold, som har medvirket til, at 50 familier har fået en dejlig ferieoplevelse i Helsingør Ferieby.

Læs mere om Helsingør Ferieby på FolkeFerie Fondens side - klik her!

Ring til os på tlf. 49 21 39 79 og hør nærmere!