Med all inclusive kan du slappe helt af på ferien

Alle måltider bliver serveret og er betalt hjemmefra  – også snacks og mellemmåltider. Du kan lade børnene få en ekstra is og lade sultne teenagere spise alt det, de har behov for, og selv snuppe en aftendrink uden at tænke på regningen. Det er ferie!


Når du vælger et all inclusive hotel har du helt styr på rejsens pris og alt er betalt hjemmefra. Du skal ikke budgettere med lommepenge til måltider og is til børnene eller overveje om vin til maden passer ind i budgettet. Alt er betalt.

Se de bedste all inclusive hoteller

FolkeFerie.dk har udvalgt de lækreste all inclusive hoteller på Malta, Porto Santo og i græske Sivota, der alle er 3 eller 4 stjernede hoteller. Maden er god, og der er et stort udvalg til hele familien. Med FolkeFerie.dk inkluderer all inclusive rejser altid tre daglige måltider samt snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Se mere ved hvert all inclusive hotel.

Malta

Den magiske Middelhavsø

 • Ramla Bay * * * *

  Ramla Bay Resort er et all Inclusive hotel beliggende ved hyggelig privat strand ved Maltas nordøstlige kyst. Hotellet har 3 pools, heraf en indendørs, som i vintermånederne er opvarmet, to børnepools, pæne rummelige værelser med aircondition, minibar, satellit-tv m.m.

  Læs mere om hotellet

Porto Santo

Portugisisk ø-perle

 • Hotel Vila Baleira

  Det 4-stjernede Hotel Vila Baleira - Wellness Resort & Thalasso Spa ligger på Porto Santos sydøstlige kyst lige ved øens sandstrand! Med eget spaområde er der masser af muligheder for at slappe af. Et ophold inkluderer bl.a. mini all inclusive, gratis golf, spa, tennis, vandreture og meget mere!

  Hotel Vila Baleira

  Læs mere om hotellet her

Sivota

Det græske Caribien