Foråret i Grækenland er helt enestående!

Her er varmt og solrigt, og vores to græske ferieperler viser sig fra sin smukkeste side. Temperaturen er behageligere end i den hede sommer og perfekt til ferie med masser af oplevelser og aktiviteter.

Sivota og Ithaka i Grækenland er ikke overrendt af turister. Her er små gemte laguner og udsigtspunkter, der bare venter på at blive opdaget.

Op til 50% børnerabat

Tag forskud på sommeren og undgå ræset omkring højsæsonen. Og tag børnene med - børn fra 2-11 år får nemlig op til 50 % børnerabat ved min. 2 betalende voksne. Rejs f.eks. 2 voksne og 2 børn fra København den 21/5 og bo på Hotel Agios Nikolaos med privat i Sivota og spar helt op til 6.498 kr. i samlet familierabat - Se rejsen her


Sivota - "Det Græske Caribien"

Rejs til Sivota og oplev med egne øjne, hvorfor området kaldes "Det Græske Caribien". Kystbyen byder på mange gode badestrande i nærheden af byen, og på den stemningsfyldte havnepromenade kan du leje båd og udforske de små grønne øer ud for kysten.

Ithaka - Odysseus' ø

Øen Ithaka er et uspoleret ø-paradis med et utroligt smukt og kuperet landskab, beklædt med grønne planter. Øen er hjemsted for et væld af små idylliske bugte, samt selveste sagnhelten Odysseus. Her mødes smuk natur med spændende historie i en sammensætning, som det er svært ikke at elske.  

Det varme, solrige forår er den ideelle årstid til din ferie i Grækenland - fuld af både kultur, natur og badestrand. 

 

Græske ferieperler

Sivota og Ithaka er vores mest populære græske ferieperler ved Det Ioniske Hav

Rejs i maj

Rejs i juni

360° film fra Ithaka

Få en virtuel rundtur på den græske ø Ithaka. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om hotellerne, byerne og strandene.

360° film fra Sivota

Få en virtuel rundtur i græske Sivota. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om strandene og hotellerne.

Hoteller

Få op til 40% børnerabat på de lækreste 3- og 4-stjernede hoteller i Sivota og på Ithaka

Oplevelser

Sivota og Ithaka har oplevelser til alle, uanset om du er til sport og aktiviteter, at dase på stranden, eller vil gå i græsk histories fodspor.