Store besparelser

Tag forskud på sommeren og undgå ræset i højsæsonen. Rejs til græske Sivota og Ithaka i juni og spar tusindvis af kroner på rejsen! Og du kan godt glæde dig - foråret i Grækenland er helt enestående. Her er varmt og solrigt og naturen viser sig fra sin smukke, farverige side. Temperaturen er behagelig og perfekt til både solbadning og aktiviteter. Sivota og Ithaka i Grækenland er ikke overrendt af turister. Her er små gemte laguner og udsigtspunkter, der bare venter på at blive opdaget.

Kystbyen Sivota - "Det Græske Caribien"

Den naturskønne by Sivota ligger på Grækenlands vestkyst lige ud til Det Ioniske Hav og kun 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Den lille kystby, med blot 800 indbyggere, er et af de smukkeste områder i Grækenland og bliver populært kaldt for ”Det Græske Caribien”. Som et storslået amfiteater ligger byens, små pastelfarvede huse op ad frodige bjergskråninger som tilskuere til den blå bugt og de grønne, ubeboede øer.

Ithaka - Odysseus' eventyrlige ø

Ø-perlen Ithaka ligger vest for det græske fastland og er den næstmindste af De Ioniske Øer. Med sine blot 96 km2 er øen på størrelse med Samsø. På trods af sin størrelse er Ithaka rig på historie og et af de steder i verden, som stadig er helt uspoleret. Tidligere var Ithaka hjemsted for den eventyrlystne sagnhelt Odysseus, men i dag kan øen også opleves med FolkeFerie.dk.

Græske ferieperler

Sivota og Ithaka er vores mest populære græske ferieperler ved Det Ioniske Hav

Se Ithaka i 360°

Få en virtuel rundtur på den græske ø Ithaka. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om hotellerne, byerne og strandene.

Se Sivota i 360°

Få en virtuel rundtur i græske Sivota. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om strandene og hotellerne.

Populære hoteller

Bo på de lækreste 3- og 4-stjernede hoteller i Sivota og på Ithaka

Oplevelser

Sivota og Ithaka har oplevelser til alle, uanset om du er til sport og aktiviteter, at dase på stranden, eller vil gå i græsk histories fodspor.