Gyldne sandstrande, azurblåt hav, blå laguner, enestående natur, levende byer og fantastisk middelhavsklima. Der er mange gode argumenter for at rejse til Malta. Og så ligger den smukke Middelhavs-ø Malta kun 3 timer i fly fra Danmark.

Bo i 70 m2 eget feriehus på Malta

Vælg vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre og hold ferie på Malta i et 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse. Mellieha Holiday Centre er tegnet af den danske arkitekt, Hans Munk Hansen, og hotellet ligger på en af Maltas bedste placeringer, blot 300 meter fra en af øens bedste sandstrande. Feriebyen byder på et væld af lækre faciliteter: stor udendørs pool, bar, restauranter, supermarked, fitnessrum, børneklubber og selvfølgelig vores fastboende, danske rejseledere.

Store børnerabatter på vores Malta rejser

✔ Børn fra 2-17 år får op til 50 % børnerabat på Mellieha Holiday Centre v/min. 2 betalende voksne
✔ Børn fra 2-11 år spiser gratis halv- og helpension på Mellieha Holiday Centre (1 barn pr. betalende voksen)

Blå laguner og blå himmel

Når du rejser til Malta, kan du glæde dig til lækre strande, blå laguner og Europas reneste badevand. Leder du efter Maltas mest børnevenlige strand, så er Mellieha Bay ved Mellieha Holiday Centre et godt bud: Nem at komme til, vindstille og lavvandet. Husk også snorklen, når du rejser til Malta. En ny verden åbner sig, når du sætter af fra en klippe, og dykker ned i det klare, azurblå hav. Udforsk vrag, rev og undersøiske huler.

Vejret på Malta er skønt året rundt. Glæd dig til 3.000 årlige solskinstimer, en havtemperatur på 20 grader i gennemsnit og en lang, tør sommer som strækker sig helt fra april til oktober. Ferieøen har et subtropisk klima – og selv hvis du rejser i januar og februar er vejret på Malta mildt og temperaturen sniger sig let op på 15-18 grader.

Malta midt i verdenshistorien

For mere end 7.000 år siden kom de første mennesker til Malta fra Sicilien. Og siden har øriget været besøgt, belejret og koloniseret af alt fra pirater, til romere, riddere, briterne og mange andre. Så kan du vriste dig fri af strandstolen, så venter monumenter, middelalderbyer, prægtige paladser og meget mere.

Vigtigt: Derfor skal du opleve Valletta på Malta i 2018...

Klik her!

Sæsoner

Med 3.000 solskinstimer om året er Malta det ideelle feriested året rundt. Vælg f.eks. vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre og nyd det dejlige klima fra din private gårdhave.

Store feriehuse med plads til 6 personer

Tag hele familien med til Malta og bo i eget 3-vær. feriehus på Mellieha Holiday Centre

Rejsetyper

 • Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre på Malta er FolkeFerie.dks mest populære hotel, og ligger i et af Maltas smukkeste områder lige ned til sandstranden. Pool, restauranter og 70 m2 store feriehuse med private gårdhaver og tagterrasser gør stedet ideelt for par, børnefamilier og for flere generationer der rejser sammen.

  Læs mere om hotellet her

 • Luna Holiday Complex

  Ferie ved Maltas bedste strand til en god pris. Luna Holiday Complex er perfekt til den lille familie, der vil kombinere strandliv med oplevelser på Malta. Slap af på tagterrassen med pool og skøn udsigt over havet og øen Gozo. Du bor i 1-værelses lejligheder med balkon, minikøkken, kaffemaskine og TV.

  Læs mere om hotellet

 • Ramla Bay Resort

  Ramla Bay Resort er et all Inclusive hotel beliggende ved hyggelig privat strand ved Maltas nordøstlige kyst. Hotellet har 3 pools, heraf en indendørs, som i vintermånederne er opvarmet, to børnepools, pæne rummelige værelser med aircondition, minibar, satellit-tv m.m.

  Læs mere om hotellet

 • Se alle vores hoteller

  Vi har hoteller til parret, børnefamilien eller tre generationer, som rejser sammen.

  Se alle vores hoteller - klik her

Udflugter

FolkeFerie.dks fastboende rejseledere kender Malta bedre end de fleste, og har sammensat et spændende udflugtsprogram til Maltas store seværdigheder og små hemmelige perler.

Klik her for at læse mere ➙

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
15° C
16° C
17° C
19° C
23° C
28° C
31° C
31° C
28° C
24° C
20° C
17° C
Nat
C
C
10° C
12° C
15° C
18° C
21° C
22° C
20° C
17° C
14° C
11° C
Vand
15° C
14° C
15° C
15° C
18° C
21° C
24° C
25° C
24° C
22° C
20° C
17° C
Regn
81 mm
61 mm
41 mm
23 mm
7 mm
3 mm
0 mm
7 mm
40 mm
90 mm
80 mm
84 mm

Kilde: DMI

Kort

Download og print kort

Detaljeret kort over Malta og hovedstaden Valletta

Se kort over Malta - Klik her
Se kort over Valletta - Klik her

Oplevelser

Få steder har så meget at byde på som Malta. Et af Europas bedste dykkersteder, 365 kirker, shopping, kulinariske oplevelser, middelalderbyer, blå laguner og meget mere.

Download vandreruter

Vi har fundet 7 spændende vandreruter, som er inddelt i sværhedsgrader fra 1-5. Vi har indtegnet ruterne på landkort, så du kan printe kort og rutebeskrivelse og medbringe på ferien.

Klik her for at læse mere ➙

Værd at vide

 • Malta fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Malta. Læs blandet andet om afstande fra lufthavnen, internet, mad og drikke, transport, vejret på Malta og meget mere.

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • De bedste ferieminder fra Malta

  Vil du gerne rejse med FolkeFerie.dk til solrige Malta? Så har vi samlet et lille udpluk af gæsternes ferieminder fra Mellieha Holiday Centre og Malta. 

  Læs gæsternes ferieminder her

Katalog

 • Få inspiration til ferien

  Lige her kan du bladre igennem vores nyeste katalog. Få inspiration til dit næste ferieeventyr, og læs om alle vores spændende rejsemål. 

   

  Bestil kataloget til din postkasse