Mellieha Holiday CentreMalta har vi gjort ekstra meget for, at børnene får den bedste ferie. 

Feriecentrets børneklubber; Mariehønerne og MHC Friendz arrangerer hver dag i skolernes sommerferie og efterårsferie, aktiviteter for børn i alle aldre. 
Feriecentret byder også på et overdækket soppebassin til de mindste samt legeplads, minigolf- og petanquebane, multicourt og fodboldbane.

 

 

 • Op til 50% børnerabat

  Du får op til 50% rabat på børn fra 2 år til og med 17 år i selskab med minimum 2 betalende voksne. Børn fra 2 år og til med 11 år får gratis halv- og helpension på Mellieha Holiday Centre. Et barn per betalende voksen. Læs mere på Mellieha Holiday Centre

   

 • Du bor i et 70 m2 feriehus på Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre ligger i et af Maltas smukkeste områder, blot 300 m. fra øens bedste og mest børnevenlige sandstrand. Via feriebyens private tunnel er der direkte adgang til stranden, så børn og voksne kommer sikkert frem.

  I de 3 værelses feriehuse på 70 m2, er der plads til hele familien. Husene har bl.a. fuldt udstyrede køkkener, gratis trådløst internet, air-condition (mod betaling), TV, tagterrasser med udsigt og private aflukkede gårdhaver, hvor børnene kan lege frit og sikkert. Har du små børn, kan du læse mere om børne- & babypakker her.

 • Et væld af faciliteter

  På Mellieha Holiday Centre finder du et væld af faciliteter for både børn og voksne. Bl.a. den store udendørs pool med vandrutsjebane og vores nye indendørs pool og spaområde, hvor der i perioder i løbet af dagen kun er adgang for voksne.
  Besøg også vores restauranter, bar og poolbar. Og gør dine indkøb i feriecentrets eget supermarked. 

  Mellieha Holiday Centre har en beredskabsplan, hvis uheldet skulle være ude - alle ansatte gennemgår løbende førstehjælpskurser og diverse sikkerhedsøvelser.

  Læs mere om faciliteterne på Mellieha Holiday Centre.

 • Børneklubber

  Mariehønen for 4-6 årige
  Mariehønen er vores børneklub for de 4-6 årige og er sprængfyldt med aktiviteter. Vi leger bl.a. indianere, danser til mini disco og maler til ”store maledag”. Mariehønerne kan dukke op alle steder lige fra lufthavnen til swimmingpoolen eller ved velkomstmiddagen. Altid når du mindst venter det.

  MHC Friendz for 7-11 årige
  MHC Friendz er for de større børn mellem 7-11 år. Her møder man nye venner og får mulighed for at prøve kræfter med fx bodybowling, krabbefodbold og meget mere. Ved poolområdet inviterer MHC Friendz på flere fysiske udfoldelser bl.a. vandstafet, vandpolo og diplomsvømning.
  Måske er det dig, der laver sæsonens største poolbombe?

 • Børneaktiviteter på Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre er indrettet med masser af aktivitetsmuligheder for store og små.

  Besøg vores skildpaddeoase, feriebyens to ”kattecaféer” eller snup en fodboldkamp med familien eller giv nabohuset en udfordring. Feriebyen byder også på en multicourt, minigolf, petanquebane og legeplads. Og så er der selvfølgelig det store samlingspunkt af alle – det store pool område med børnesoppebassin og vandrutsjebane.