Vinterrejse med mildt klima, storslået natur, kultur og historie

Trænger du til en pause fra den kolde, danske vinter? Så er middelhavsøen Malta det helt rette sted at søge ly for kulden. Det milde og behagelige klima og de mange muligheder for oplevelser gør den smukke middelhavsø til et eftertragtet rejsemål i vintermånederne.

Malta byder på storslået natur og forrygende kultur. Tag på vandretur, eller besøg de smukke saltbassiner på Gozo. Oplev Barokfestivalen i Valletta og middelalderfest i Mdina. Glæd dig til museer, historiske bygninger, kirker og gallerier. Se, hvordan de lokale fejrer helligdage og helgener. Underhold dig med alt fra koncerter, teaterforestillinger, operaer og meget mere.

Vinterrejse med et utal af oplevelser

Vi tilbyder også et væld af udflugter til Maltas mange seværdigheder og små hemmelige perler. Oplev underjordiske huler, velbevarede middelalderbyer, prægtige paladser, barokhaver, forhistoriske templer, et maltesisk landbrug eller den grønne naboø Gozo. Vi har skabt et program, så der er noget for enhver smag. Læs mere om vores udflugter her

Rejs i 14 dage for 7 dages pris

Er en uges ferie til vinter for lidt? Rejs til Malta og bo på vores populære hotel Mellieha Holiday Centre. Lige nu kan du rejse i to uger - prisen er den samme som prisen for en uge. Bestil nu og rejs i 14 dage fra kun 2.999 kr. pr. person.

Mellieha Holiday Centre på Malta er FolkeFerie.dks mest populære hotel. Den arkitekttegnede ferieby ligger i et naturskønt område blot 300 meter fra øens bedste sandstrand. Under dit ophold bor du i eget 70 m2 feriehus med privat, aflukket gårdhave og tagterrasse. 

Rejs i 14 dage for 7 dages pris

Snup en dejlig, lang pause fra den danske vinter - bestil rejsen til Malta nu og gør et vaskeægte rejsekup!

December

Januar

Februar

 • Nedsatte rejser kan ikke kombineres med andre rabatter end børnerabat. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Vi anbefaler

 • Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre på Malta er FolkeFerie.dks mest populære hotel. Den arkitekttegnede ferieby ligger i et naturskønt område blot 300 meter fra øens bedste sandstrand. Under dit ophold bor du i eget 70 m2 feriehus med privat, aflukket gårdhave og tagterrasse med udsigt. 

  Læs mere om Mellieha Holiday Centre

Vejret på Malta

 • Malta: 3.000 solskinstimer om året

  Vejret på Malta er behageligt året rundt. Klimaet er subtropisk, hvilket gør, at selv i vintermånederne er gennemsnittemperaturen på 15-17 grader. Vinteren på Malta byder derfor på en lang og lun ferie - væk fra de danske, kolde vintermåneder.

  Læs mere om vejret på Malta

Oplevelser på Malta

 • Maltas muligheder

  Malta bugner af seværdigheder, oplevelser, bjergtagende natur og uspoleret charme. Det lille ørige har 7.000 års historie, og du kan opleve spor fra Romerriget, Johanniterridderne og 2. Verdenskrig. Det er nemt at komme rundt på Malta med busser eller i lejet bil.

  Læs mere om Maltas muligheder

Jul og nytår på Malta

Julen er en dejlig tid til at samle familien og komme tættere på hinanden. Og hvorfor ikke tilbringe den søde juletid under sydens sol - langt væk fra regn og slud.

Jul og nytår

Læs mere her