Øen Porto Santo i Portugal byder på spændende golfrejser. Hvor ellers kan du spille golf højt oppe over det brusende Atlanterhav end på Porto Santo? Og bor du på Hotel Vila Baleira får du ubegrænset greenfee inkluderet i opholdet.

Porto Santos fænomenale 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane ligger på øens vestlige kyst. Og ifølge designeren selv er Porto Santo Golfe blandt de bedste golfbaner i Europa. Det siger ikke så lidt, når designeren er selveste Seve Ballesteros – den spanske golflegende.

De bratte klippesider, flotte udsigtspunkter, en dråbeformet sø og velplacerede bunkers giver dig en helt unik golfoplevelse, også selv om du spiller flere gange i løbet af din golfferie.

Porto Santos klima er mildt og tørt med en gennemsnitstemperatur på 20 grader forår og efterår – helt perfekt til golf og andre udendørs aktiviteter.

Afrejseperioder: Vi flyver direkte fra København til Porto Santo hver søndag fra 22/10 – 26/11 2017 og fra 11/2 - 6/5 2018.

 

 

 

 

 

Udvalgte hoteller

Vi har udvalgt de bedste hoteller til din golfrejse. Vælg det lækre spahotel Vila Baleira, som ligger lige ved øens sandstrand eller vælg det idylliske landhotel Quinta Do Serrado.

Se video

Se videoen og oplev Porto Santos fænomenale 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane.

Om golfbanen

I 2004 skabte den spanske golflegende et sandt golfparadis 900 km ude i Atlanterhavet. Porto Santo Golfe var den første bane i Portugal, som Seve designede. Efterfølgende er der kommet flere til, men golfbanen på Porto Santo udmærker sig især ved at have det mest harmoniske hulforløb.

Fairways følger det naturlige terræn langs den rå Atlanterhavskyst, og du spiller en række spektakulære huller helt ude på klippekanten. Kombinationen af vandhasarder ved hul 3, 4, 5, 10 og 11 og de dybe klipperaviner ved hul 13,14 og 15 giver en stor variation i spillet. Banens kuperede og åbne landskab, klipperavinerne, de velplacerede bunkers og søerne giver en helt unik golfoplevelse – også selv om du spiller banen flere gange i løbet af din ferie. Slut spillet med en kølig drink på klubhusets terrasse eller spis i restauranten.

I 2009 og 2011 blev banens kvalitet endnu engang understreget, da den dannede rammerne om Europa Touren, Madeira Island Open. Banen har også haft besøg af ivrige danske golfspillere og golfklubber:

”Det er en perfekt bane til feriegolf på alle spillemæssige niveauer. Der er tale om en blanding af lette, korte huller og lange, svære huller. Og specielt hullerne 12, 13 og 14 på kanten af klipperne til Atlanterhavet fascinerede mig”, Christian Heiden Nielsen, PGA-pro.

Golfspillernes vurdering

Danske PGA-proer har testet mesterskabsbanen på Porto Santo. Læs deres vurdering her.

Praktisk information

Handicaprestriktioner er alle dage 36,0 for både mænd og kvinder.
Vil du læse mere om golfbanen, så se mere på: portosantogolfe.com

Golfbags

Priser på leje af udstyr

Bestilling af buggy

Download scorecard, baneguide m.m.

Registrér tee tider før afrejse

Transport

Golflegenden

"Det er en naturskøn bane med stor variation fordelt på to områder. Ved de første 9 huller er der en fantastisk udsigt over havet. En kæde af små søer forbundet af vandfald påvirker 3 strategiske huller (3, 4 og 5). Den anden del af banen er indrammet af klipper i stil med flere britiske mesterskabsbaner og med mange spektakulære aspekter i spillet. Hul 13, 14 og 15 befinder sig tæt på stejle klipper højt over havet. Hul 10, 11 og det afgørende hul 18 går ikke ubemærket hen, de domineres af udfordrende vandhazarder. Porto Santo Golf er blandt de bedste golfbaner i Europa." - Seve Ballesteros

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

Afrejse i oktober

Afrejse i november

Februar 2018

Marts 2018

April 2018

Maj 2018

Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Bemærk: Der er plads til et begrænset antal golfbags på hver afgang.