Rejs til sydens sol forår, sommer og efterår 

Vil du være førstevælger til de smukkeste rejsemål og de bedste hoteller? Så bestil ferien allerede i dag og vær sikker på, at få drømmeferien i hus.Vi gør altid vores bedste for at opfylde gæsternes feriedrømme, og det har vi gjort siden 1938. Alt er nøje udvalgt lige fra rejsemål, fly og hoteller til udflugter og rejseledere. Med os skal du bare læne dig tilbage og nyde ferien, uanset hvor turen går hen.

Sommerferie-hits

Vi er specialister i middelhavsøen Malta, som er et skatkammer af oplevelser, kultur og historie. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores fastboende, danske rejseledere og ikke mindst Mellieha Holiday Centre, som i næsten 40 år har dannet rammerne om danskernes ferie. Er du på udkig efter en badeferie i særklasse, så er Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Banker dit hjerte for græsk kultur og mytologi, kan du helt eksklusivt rejse med os til Odysseus’ eventyrlige ø, Ithaka.

Tip: Sådan sparer du på ferien

Tag hele familien med til Malta og bo i eget 3-vær. feriehus på Mellieha Holiday Centre. Feriehusene har plads til 6 personer og jo flere I bor i feriehuset, jo billigere bliver ferien pr. person. Derudover får børn fra 2-17 år op til 50 % børnerabat ved minimum 2 betalende voksne. 

Læs mere om Mellieha Holiday Centre - Klik her

 

Sommerferiefavoritter

Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller i Grækenland og på Malta til din solferie 2017. Klik på det ønskede rejsemål og læs mere om hotellerne.

Ferie som du vil

Vi har både hoteller til parret, børnefamilien eller 3 generationer som rejser sammen. Klik og se vores udvalgte hoteller.

Rejsemål

Tag med vores danske rejseledere til de smukkeste steder i Grækenland eller besøg ø-perlen Malta. Klik på det ønskede rejsemål og læs mere.

Ithaka 360° film

Få en virtuel rundtur på den græske ø Ithaka. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om hotellerne, byerne og strandene.

Sivota 360° film

Få en virtuel rundtur i græske Sivota. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om strandene og hotellerne.

  • Få inspiration til ferien

    Lige her kan du bladre igennem vores nyeste katalog. Få inspiration til dit næste ferieeventyr, og læs om alle vores spændende rejsemål. 

     

    Bestil kataloget til din postkasse