Barcelona strækker sig langs havet og er berømt for sin moderne og skæve arkitektur, Ramblaen, de smukke strande og ikke mindst sit fodboldhold, FC Barcelona. 

Aktuelle tilbud til Barcelona  - priserne er pr. person

En storbyferie i Barcelona byder på lidt af hvert

Tager du på storbyferie i Barcelona, vil du opdage, at byen har alt. Barcelona siges at have flest caféer, barer og restauranter per kvadratmeter, så her er der rigeligt at vælge imellem. Bliv fascineret af gøglere og musikere på Barcelonas berømte gågade, Ramblaen. Shop igennem i Barcelonas unikke gademiljøer og flotte designbutikker. Bliv betaget af Gaudís fabelagtige mesterværker, og slut aftenen af med en stor omgang tapas, mens du oplever byen.

 • 3 klassiske oplevelser i Barcelona

  En storbyferie i Barcelona byder på forskellige oplevelser – både de kulturelle og de afslappende. Barcelona har mange kulturelle indspark - blandt andet det populære Picasso-museet med de skiftende særudstillinger. Kunstneren Antoni Gaudí har lavet mange forskellige, smukke mesterværker, som er at se rundt omkring i Barcelona. Det mest kendte er den enorme katedral La Sagrada Familia, som stadig ikke er færdigbygget. Efter en lang dag fyldt med kultur, så er det skønt at dase ved stranden. Gå direkte ned til Costa Brava-kysten med de gode sandstrande.

 • 3 populære bydele og områder i Barcelona

  Bydelen Eixample byder på mange af Gaudis mest berømte bygninger. Eixample ligger vestpå og er kendt for de lange lyse boulevarder og smuk arkitektur. Modsat Eixampla er La Ribera i Barcelona fyldt med små, snævre gader, som giver en gotisk stemning. Besøg et af torvene i La Ribera, og drik et glas kølig vin, mens du mærker den spanske atmosfære. En storbyferie i Barcelona kræver et besøg på den berømte gade La Rambla. Ramblaen består bl.a. af madmarkeder, caféer, promenadeliv og meget mere og er en travl gågade med mange mennesker.

 • 3 traditionelle mad og drikke i Barcelona

  Er der noget spaniere er gode til at lave, så er det Paella. Paella er en spansk risret, som ofte er med skalddyr – men laves også med kød eller fisk. Retten stammer fra Valencia, men spises over hele Spanien. En storbyferie i Barcelona byder også på de populære tapasanretninger. De små retter er blevet et hit verden over. Nogle steder i Barcelona får man serveret små tapas til sin drikkevare, og andre steder serveres det som hovedret. Er du tørstig, så prøv et glas sangria. Det er en blandet rødvinsdrik, som passer godt til en rigtig storbyferie i Barcelona. 

 • Kort over Barcelona
  Zoom ind/ud på kortet og se fx udvalgte hotellers placering.
  Se stort kort 

 •  

  Turist i Barcelona

  Besøg fx:

   

  Måltider er normalt ikke inkluderet med mindre andet står opført. Overnatningsprisen kan variere efter sæson og antal overnatninger. Rejserne udbydes i samarbejde med FDM travel.