Tag til byernes by – og oplev en fortryllende storbyferie, som byder på unikke oplevelser, smukke bydele og et væld af franske restauranter.
Spis dig gennem de parisiske gader, og oplev en storby, der er noget helt for sig selv.

Aktuelle tilbud på storbyferie til Paris - priserne er pr. person

 

Mærk den romantiske stemning på storbyferie i Paris

Paris har en helt særlig atmosfære. Man bliver aldrig mæt af at slentre langs Seinen, mærke stemningen i artisternes kvarter, gå på opdagelse i de snævre gader og nyde byens folkeliv, restauranter og små caféer. 

Hovedstaden er en af de mest førende byer indenfor underholdning, mode, kunst og kultur, og den sprudler af romantik, historie og charme. 

 • 3 klassiske oplevelser i Paris

  Rejs på storbyferie i Paris, og oplev de ældgamle bygninger og moderne konstruktioner. Tag op i det 300 meter høje Eiffeltårn, og nyd udsigten over hele Paris. Har du ikke fået nok af højder, så tag et smut til den gamle triumfbue for enden af den kendte gade Chams-Élysées. Besøg triumfbuen om aftenen, hvor Paris bliver lyst op i alverdens neonfarver, og den parisiske travlhed er på sit højeste ved Place Charles de Gaulle. En storbyferie i Paris må også indeholde en tur forbi den smukke, ældgamle katedral Notre Dame, der giver en stor kontrast til det dynamiske pariserliv.

 • 3 specielle bydele i Paris

  Rejs på storbyferie til Paris, og udforsk de smukke, charmerende bydele. Tag et smut forbi Márais-kvarteret med stemningsfyldte gader, kunst, fine butiksruder og Place des Vosges, som er en af de smukkeste pladser med prægtige palæer. Montmartre-kvarteret er det højeste punkt i Paris og ligger omkring den hvide kirke, Sacre Coeur. Skal det være en ekstra autentisk storbyferie i Paris, så tag forbi Montorgeuil-kvarteret. Kvarteret oser af landsbystemning, flotte husfacader og franske specialiteter. Oplev også markedet i Montergeuil, hvor både turister og lokale handler ind.

 • 3 forskellige madoplevelser i Paris

  Paris er fyldt med gode restauranter, og det kan derfor være svært at vælge. Der er lidt til enhver smag både i den dyre og den billige ende. Tag til latinerkvarter, og oplev den franske gastronomi på et højt plan med de mest anerkendte Michelin restauranter. Skal det være billigt, så tag til det nordøstlige Paris. Her finder du ikke de dyre franske specialiteter, men det gode, robuste franske måltid. Er du på storbyferie i Paris, må du ikke gå glip af Rue Oberkampf. Her er tonsvis af caféer og restauranter med alt fra udenlandsk brasiliansk mad til det klassiske franske køkken.

 • Kort over Paris

  Zoom ind/ud på kortet og se fx ovenstående hotellers placering.
  Se stort kort her 


  Måltider er normalt ikke inkluderet med mindre andet står opført. Overnatningsprisen kan variere efter sæson og antal overnatninger.
  Rejserne udbydes i samarbejde med FDM travel.