Rejs foråret i møde med store rabatter i marts og april. Tag familien eller vennerne med til mildere himmelstrøg på den solrige middelhavsø Malta eller besøg det portugisiske ø-paradis Porto Santo

Store feriehuse, lejligheder og suiter 

Rejser I 3, 4, 5 eller 6 personer sammen, så har vi de helt rette hoteller, hvor der er plads til store grupper, uden at pladsen bliver trang. På Mellieha Holiday Centre på Malta bor I i eget 3-vær. feriehus på 70 m2 med privat gårdhave og tagterrasse. På Hotel Vila Baleira på Porto Santo kan i vælge mellem at bo i store, lækre dobbeltværelser og junior suiter eller rummelige 2-værelses lejligheder. Og så får I et væld af gratis aktiviteter og forkælelse med i prisen. 

Rejser I 3, 4, 5 eller 6 personer sammen og bor I i samme feriebolig, så er der tusindvis af kroner at spare. 

Tip: Jo flere I rejser - jo billigere bliver ferien

Rejser I 3, 4, 5 eller 6 personer sammen og bor I i samme feriebolig, så er der tusindvis af kroner at spare. Derudover får børn helt op til 50 % rabat ved min. 2 betalende voksne. På Mellieha Holiday Centre på Malta får børn fra 2-17 år op til 50 % rabat og på Hotel Vila Baleira får børn fra 2-11 år op til 40 % rabat.

Nedenfor får du de bedste forårstilbud i marts og april. 

Gruppetilbud til Malta i marts

Rejs 3, 4 eller helt op til 6 personer sammen og vælg det populære Mellieha Holiday Centre. Her bor I i eget 3-vær. feriehus på 70 m2 med privat gårdhave, tagterrasse, stue, 2 soveværelser, køkken og gratis Wi-Fi. Vi flyver direkte fra København og Billund.

Gruppetilbud til Porto Santo i marts og april

Rejs 3 eller 4 personer sammen. Vælg Hotel Vila Baleira med et væld af gratis aktiviteter, Thalasso Spa og mini all inclusiv. Vi flyver direkte fra København.

  • Bemærk: Børnerabatterne gælder 7- og 14-dages charterrejser ved min. 2 betalende voksne og kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet.