Vil du være førstevælger til de smukkeste rejsemål og de bedste hoteller til sommeren 2018? Så bestil sommerferien allerede i dag og vær sikker på at få drømmeferien i hus.

Sommerferie på skønne Malta i Middelhavet

Sommeren på middelhavsøen Malta har det hele: Et skatkammer af oplevelser, kultur og historie. Lækre strande, blå laguner og Europas reneste badevand. Bo på vores populære feriecenter Mellieha Holiday Centre i 70 m2 store feriehuse kun 300 m. fra øens bedste badestrand.

Solsikker sommerferie på Tenerife

Til sommer 2018 åbner vores populære lejlighedshotel Atlantic Holiday Centre på atlanterhavsøen Tenerife atter op. Glæd dig til et nyrenoveret hotel med ALT, hvad feriehjertet begærer: Store, lyse ferielejligheder, nyt og lækkert poolområde med havudsigt og udvidet børnepool, en af byens bedste restauranter, stilfuld tagterrasse med udsigt over havet, gratis Wi-Fi og meget mere.

Populære rejsemål i Grækenland

Er du på udkig efter en badeferie på 1. klasse til sommeren 2018, så er den græske kystby Sivota, der populært kaldes "Det Græske Caribien", uden tvivl sommerens hit. Banker dit feriehjerte for græsk kultur og mytologi, kan du helt eksklusivt rejse med os fra København til Odysseus’ eventyrlige ø, Ithaka, i det vestlige Grækenland.

Du får rabat på ferien fra 28. april - 7. oktober 

SPAR 800,- pr. person og få op til 50 % børnerabat på 7 - 14-dages charterrejser til:

  • Ithaka og Sivota med afrejse fra København i perioden 13/5 - 7/10 2018.
  • Mellieha Holiday Centre på Malta afrejse fra København eller Billund i perioden 28/4 - 6/10 2018. Derudover får børn fra 2-17 år 50 % i børnerabat på Mellieha Holiday Centre v/min. 2 betalende voksne.
  • Atlantic Holiday Centre på Tenerife med afrejse fra København i perioden 5/5 - 6/10 2018.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter end børnerabat.

Familiehoteller med book-tidlig-rabat

  

Ferie for tre generationer

Vi tilbyder en række hoteller, som er særligt velegnede til tre generationer, som rejser sammen. Vælg f.eks. Mellieha Holiday Centre på Malta. Her kan børn, børnebørn og svigerbørn bo side om side i 3-vær. feriehuse på 70 m2.

Ferie for hele familien - klik her!

Ferie som du vil

Vi har hoteller til parret, børnefamilien og all inclusive - klik og se vores udvalgte hoteller.

Malta, Sivota, Ithaka og mange flere rejsemål ... fristelserne er mange!

Se alle de populære rejsemål her

  

Oplev vores græske ferieperler

Tag med rundtur i kystbyen Sivota og ø-perlen Ithaka.