Topklasse hoteller og smukke rejsemål

Tag en pause fra det kolde danske vejr, og bestil en rejse til sydens milde himmelstrøg i marts, april, maj eller juni. Gå på opdagelse i vores gode tilbud og find det rejsemål og det hotel, som passer til dig.

Vælg f.eks. middelhavsøen Malta, som kun er 3 timers flyvning fra Danmark. Øriget er med sit milde og behagelige klima det sikre valg til en dejlig forårsferie. Under dit ophold bor du på vores feriecenter Mellieha Holiday Centre i dit eget 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse. 

Du kan også tage afsted til det bedste rejseland i Europa, Portugal, som i efteråret 2017 fik den eftertragtede pris ved Danish Travel Awards. Nu har du endnu en god grund til at stikke af til den portugisiske ø-perle Porto Santo, hvor du blandt andet kan få gratis adgang til spacenter og guidede vandreture med i prisen. 

Eller rejs til det vestlige Grækenland, som byder på frodig natur, blå laguner og masser af græsk idyl. Vælg mellem den charmerende kystby Sivota eller Odysseu's eventyrlige ø Ithaka. Begge byder på en helt fantastisk ferie i Grækenland. 

Bestil din rejse online eller ring til os

Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Ring på tlf. 70 30 10 90

Tilbud i marts

Tilbud i april

Tilbud i maj

Tilbud i juni

Billige flybilletter

Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Fra 29. april er der tillæg på morgenafgange til Malta.