Aktiv ungdomscamp eller familieferie i Helsingør Ferieby

Helsingør Ferieby danner rammen om en aktiv efterårsferie for de 12-16-årige, hvor forskellige bookingmuligheder møder forskellige ferieønsker.

I skolernes efterårsferie fra 15. - 19. oktober udbydes undervisning i eSport, håndbold og fodbold for de 12-16-årige. Du vælger helt selv den aktivitet, dit barn skal undervises i.

Du kan enten tilmelde dit barn til campen sammen med andre unge, eller man kan som forældre (eller pædagog) tage med børnene på ferie - de voksne kan nyde Helsingør og Nordsjællands skønne omgivelser og aktiviteter, mens der er sjove aktiviteter for de unge.

Sådan bestiller du
Du bestiller ved at udfylde denne formular eller kontakte Christian på 2143 3607 eller Mogens på 2937 1022.

Camp eller familieferie

 • Camp

  For de 12-16 årige, som kommer til at bo sammen med andre unge. Pris 1.995,- pr. person. Udover træningen af den valgte aktivitet, er der fokus på kost og motion.

  Prisen er inklusiv:
  ✔ Fuld forplejning
  ✔ Sociale aktiviteter sammen med sine nye venner
  ✔ Inspirerende foredrag
  ✔ Sweatshirt
  ✔ Linnedpakke
  ✔ El, vand, miljøafgifter, Wi-Fi og slutrengøring

 • Familieferie

  Få muligheden for at tage på ferie i en gruppe, hvor en forældre, værge eller pædagog også deltager. Pris pr. deltager er 1.995,-

  ✔ De 12-16-årige tilmelder sig samtidig et af aktivitetstilbuddene, og de voksne kan nyde hinandens selskab og de lokale herligheder.
  ✔ Husene består af et soveværelse med 4 senge samt 2 sovepladser i stuen.
  ✔ I prisen er fuld forplejning inkluderet. Voksne kan fravælge dette, såfremt man ønsker selv at lave mad i husets køkken. Prisen bliver da 1.495,-

Camp aktiviteter

eSport, fodbold eller håndbold? Du vælger, hvad de unge skal undervises i i efterårsferien.

 • eSport

  eSport er en oplagt mulighed for de 12-16-årige for at blive bedre til CS:GO. Såvel tekniske som taktiske aspekter er i fokus igennem undervisningen.

  Deltagelse i eSport forudsætter, at man medbringer sit eget computerudstyr og har sin egen CS:GO account.

 • Fodbold

  Fodbold arrangeres i samarbejde med lokale klubber og foreninger og udbydes i et aldersrelateret og inkluderende træningstilbud for de 12-16-årige.

 • Håndbold

  Håndbold arrangeres i samarbejde med lokale klubber og foreninger og udbydes i et aldersrelateret og inkluderende træningstilbud for de 12-16-årige.

  Deltagelse i håndbold forudsætter, at man medbringer sin egen bold og andet nødvendigt udstyr.

Her skal du bo

Bo i 42 m2 store feriehuse beliggende i naturskønne omgivelser.

 • Her skal du bo: Helsingør Ferieby

  Under opholdet bor I i store feriehuse i Helsingør Ferieby. Husene består af et soveværelse med 4 senge samt 2 sovepladser i stuen og er lækkert indrettet med moderne dansk design. Området er anlagt, så der både er mulighed for privatliv og fællesskab med andre gæster.

  Læs mere om feriehusene

Praktisk information

Nedenfor finder du praktiske oplysninger og betingelser.

Afbud

Ankomst og afrejse

Betaling i Helsingør Ferieby

Deltagerantal

Kæledyr

Logi

Pris

Skader under ophold

Tilmelding til campen

For at tilmelde dig campen skal du udfylde denne formular. Du kan også tilmelde dig ved at ringe til Christian på 2143 3607 eller Mogens på 2937 1022.