Nyd et eventyrligt ophold i et af Nordsjællands smukkeste områder

Helsingør Ferieby er smukt beliggende nord for Helsingør med udsigt over Øresund - og den perfekte base for dig, som gerne vil have en naturskøn og afslappende familieferie med seværdigheder, oplevelser og byliv inden for rækkevidde. Glæd dig til at flytte ind i dit eget moderne feriehus i et af Nordsjællands smukkeste naturområder! 

Lej et feriehus med plads til 6 personer  Læs mere og se priser KLIK HER

Ferie midt i naturen - tæt på oplevelser 

Med feriebyens 68.000 m2 store naturgrund er der masser af plads til store armbevægelser, privatliv, leg og afslapning på én gang. Tog og bus går næsten lige til døren og du kan parkere gratis i feriebyen. I Helsingør Ferieby finder du også legeplads, bålpladser, en lille skovsø, nyanlagt petanquebane, reception, 40 moderne feriehuse m.m.

Er du en ivrig vinterbader er der kun 400 meter til stranden og på den naturskønne løberute, som snor sig rundt om feriebyen, kan du holde formen ved lige. Der er indkøbsmuligheder ganske tæt på og alle Nordsjællands oplevelser og seværdigheder ligger inden for 15-45 minutters transport fra Helsingør Ferieby – mange af dem endda i gåafstand.

Vi har åbent for ophold næsten hele året rundt

Du kan opleve vores smukke ferieby i Helsingør næsten hele året rundt - kun skolernes sommerferie og skolernes efterårsferie er feriebyen lukket for ophold. I disse uger nyder sociale grupper feriebyens faciliteter og smukke omgivelser.

Kontakt os på telefon 49 21 39 79 eller send en mail til info@helsingorferieby.dk. Du finder Helsingør Ferieby her: Sperlings Allé 43 A, 3000 Helsingør

Bestil dit ophold

Vælg ønsket ankomstdato og afrejsedato. Vi har også åbnet for bookinger i 2021.

Feriehuse og priser

Moderne feriehuse med plads til hele familien

Klik her og læs mere om feriehusene

2 overnatninger: Kun 2.200,- pr. feriehus

(ankomst f.eks. torsdag eller fredag)

3 eller 4 overnatninger: Kun 3.100,- pr feriehus

(ankomst lørdag, søndag, mandag eller tirsdag)

5 overnatninger: Kun 4.000,- pr. feriehus

(ankomst lørdag, søndag eller mandag)

6 overnatninger: Kun 4.500,- pr. feriehus

(ankomst lørdag eller søndag)

7 overnatninger: Kun 5.000,- pr. feriehus

(lørdag – lørdag)

Ferie i børnehøjde

Helsingør og omegn er proppet med sjove oplevelser for børn ...

 Tag på en fortryllende rejse tilbage i tiden og vær prinsesse eller ridder for en dag på Fredensborg Slot. Slip kreativiteten løs i Louisianas børnehus, hvor der tegnes, males og modelleres. Dyk ned i havets forunderlige verden i Øresundsakvariet eller drag mod fjerne kyster med DRØMMESKIBET, M/S Museet for Søfarts, hvor det 400 m2 store maritime legeunivers bare venter på at blive udforsket.

Danmarks Tekniske Museum er et eldorado for nysgerrige børn og voksne - her kan du blandt andet opleve Danmarks historien i miniatureformat eller se nogle af de opfindelser, som har ændret den måde vi lever på i dag. På Falkonergården i Fredensborg er der luft under vingerne, når falkonerens ørne, høge og falke viser deres jagt- og flyveteknik på tæt hold. Og flere end 2.000 fuglearter fra hele verdenen venter i Nordsjællands Fuglepark og zoo. Er du mere til de firbenede venner, så tag på bondegårdsbesøg i Vinderød eller i Tothavens besøgsgård.

Er I til højder og adrenalin, så prøv kræfter med Havreholm Klatrepark, hvor hele familien svæver oppe under trækronerne. Vil I hellere have spænding på landjorden så besøg Draculas Kammer i Hillerød Escape Room og opklar de hemmelige gåder og mysterier. 

Oplev storbyens vingesus i København, blot en time væk i tog, hvor du finder alt fra shopping og forlystelser til regnskov og akvarie.   

 

Udforsk Helsingør

Kronborg Slot

Kulturværftet

Danmarks Tekniske Museum

Øresundsakvariet

Esrum Kloster

Louisiana Museum of Modern Art

M/S Museet for Søfart

Ophold med hjerterum

Helsingør Ferieby er drevet af FolkeFerieFonden, hvis vigtigste formål er at skabe ferieglæder for vanskeligt stillede familier og enkeltpersoner. En vigtig del af FolkeFerieFondens indtægter kommer fra FolkeFerie.dk. For hver booking donerer FolkeFerie.dk 100 kr. til fondens arbejde.