Oplev Helsingør Ferieby med hele familien!

Bo i Helsingør Ferieby, og oplev området med din familie midt i naturen – tæt på byens puls.

Kvalitetstid med familien

Hvornår har du sidst afsat tid til samvær, ro og fordybelse i familiens skød?

Et ophold i Helsingør Ferieby byder på lidt af hvert! Her er der tid til at spille spil i jeres eget hyggelige feriehus, gå en tur ved vandet og slå smut uden at kigge på uret. Eller hvad med tid til at vise dine børn en bid af Danmark på steder, I aldrig før har været?

Området i og omkring Helsingør byder på et væld af muligheder for at give jeres familie nogle helt fantastiske fællesoplevelser, I kan huske og leve højt på i lang tid efter.

Familieoplevelser tæt på feriebyen

Besøg f.eks. Danmarks mest berømte slot og verdensarv, Kronborg. Tag på Danmarks Tekniske Museum, Øresundsakvariet, Esrum Kloster eller Børnehuset Louisiana.

Gå på billedskattejagt i Helsingørs gader og stræder med de historiske bindingsværkshuse, tag på fiske– eller oplevelsestur på Øresund, en sviptur til Helsingborg, besøg den nye multipark, tag på stranden eller gå på opdagelse i Helsingør Ferieby og lad legen og kreativiteten få frit spil med naturen som kulisse.

På Helsingør Feriebys område finder du bl.a.:

• Bål – og grillplads
• Udendørs undervisningsrum
• Himmelrummet (udendørs scenegulv) med kig til Øresund med mulighed for undervisning og fælles samvær
• Skovsø med lille ø og vandbane
• Udendørsvaske og stålborde
• Mulighed for lån af diverse brætspil og spil til udendørsbrug

Hvis du/I har brug for hjælp eller ideer til at sammensætte netop jeres familieophold, så hjælper vores aktivitetsmedarbejdere jer gerne. 

 

Læs om feriehusene - klik her!