Oplevelser for hele familien

Planlægger I at besøge LEGOLAND i jeres næste ferie? Et ophold i Danmark skaber de perfekte rammer for at nyde de mange spændende oplevelser. Tag f.eks på miniferie nær LEGOLAND, så er der ikke langt til sjov og leg. Også er én dag i LEGOLAND som regel heller ikke nok.  

LEGOLAND Billund er mere end 60 millioner Legoklodser og fyldt med sjov for hele familien. Glæd jer til at få sommerfugle i maven i rutsjebanerne, lade jer imponere af de mange Legomodeller og få en dag fyldt med leg. LEGOLAND byder på mere end 50 forlystelser. Mød alt fra vilde cowboys til frygtløse pirater, gå på opdagelse i LEGO Studios hvor du kan se fede 4D film eller programmer din egen tur med "Ice Pilots School". Så uanset om du er til fart, action eller hygge, er der masser af sjov for både store og små.

De perfekte rammer for ferien

Efter en dag fyldt med nye oplevelser, er der intet bedre end at kunne falde om i en dejlig seng. Vores skønne feriecentre i Danmark er det perfekte sted at slappe af efter en tur i LEGOLAND. Her er masser af plads til at slappe af og hygge sig sammen. 

Alle feriecentrene er proppet med masser af lækre faciliteter og aktivitetsmuligheder for hele familien - også er LEGOLAND selvfølgelig inden for rækkevidde, hvor der er nye ting at opleve ved hvert besøg.

Tag familien med, og hold ferien i ét af vores dejlige danske feriecentre nær LEGOLAND.

 

 

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt omkring i landet, kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter, nær LEGOLAND.

Sommerhus nær LEGOLAND ➙

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her