Ferie med badegaranti

Er der børn i familien? Så er en forlænget weekend i Danmark det perfekte valg. Snup en tropisk miniferie i et feriecenter med subtropisk badeland og du er garanteret badeferie uanset vejret. I Danmark kan vi have lidt for milde somre og alt for kolde vintre. Men du behøver faktisk ikke at rejse ret langt for at få tropiske temperature, lækkert badevand og mulighed for at dase ved poolen. Med et feriecenter med badeland i Danmark er det næsten som at være syd på. 

Hyg dig med vandplaskeri og leg i bassinerne, få sus i maven på vandlandets vandrutsjebaner eller slap af i spabadet. Badelandende er et sandt vandparadis fyldt med timevis af sjov og afslapning for både store og små vandhunde.

Slap af i de hyggeligste rammer

Efter en oplevelsesrig dag er der intet bedre end at falde om i en blød seng. Vores feriecentre i Danmark er det perfekte sted at slappe af efter en dag i badeland. Her er plads til masser af hygge for hele familien i nogle af Danmarks dejligste områder. 

Nu er det blot op til dig at beslutte hvilket feriecenter med badeland der skal besøges. Uanset hvad I vælger, så skaber feriecentrene de perfekte rammer for ferien og er et hit året rundt. 

Aktiviteter for alle 

Vores feriecentre i Danmark byder på mere end bare badeferie. De er nemlig fyldt med masser af lækre faciliteter og sjove aktiviteter for hele familien. Prøv fx. bowling, minigolf, tennis eller wellnesscenter. Mulighederne er mange, så vælg det feriecenter der passer bedst til jeres ønsker om en perfekt miniferie. 

Feriecentre med badeland

Tag med på badeferie i Danmark året rundt, med et ophold på et feriecenter med subtropisk badeland for hele familien.

Se alle feriecentre her ➙

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her