Forlæng weekenden 

Stik af fra hverdagen og tag på weekendferie i nogle af Danmarks dejligste områder hele året rundt. Det er den perfekte mulighed for at udforske nye steder og få fyldt oplevelseskontoen op. Tag en forlænget weekend ved det brusende Vesterhav, nyd den smukke natur på Bornholm eller shop løs i en af Danmarks mange købstæder. Der er ikke langt mellem oplevelserne i Danmark. 

Tag på weekendophold på et af vores skønne feriecentre i hele landet eller lej jeres eget sommerhus. Mulighederne er mange og uanset hvad I vælger, så er det perfekt til både den romantiske tosomhed og til familieforkælelse.

Tid til forkælelse

Et weekendophold er en oplagt mulighed for at forkæle jer selv og bryde rammerne for en weekend. 

Bo på et af vores lækre feriecentre i Danmark og slap af i de dejligste omgivelser. Her er masser af plads til at nyde roen væk fra den travle hverdag, og istedet have tid til at nyde hinanden eller hygge med familien. Feriecentrene byder både på masser af sjove aktiviteter for store og små, afslapning foran pejsen og forkælelse med spa og sauna. Også er de placeret midt i den skønne danske natur, som bare venter på at blive udforsket. 

 

 

 

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt omkring i landet kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter.

Weekendophold i sommerhus ➙

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her