De største højdepunkter i 2019

2019 har på mange måder været et begivenhedsrigt år hos FolkeFerie.dk - både på vores rejsemål og på hovedkontoret hjemme i København. Særligt på vores populære hotel på Malta, Mellieha Holiday Centre bliver 2019 ét af de år der huskes. Det populære feriecenter fyldte nemlig 40 år og blev genindviet ved en flot ceremoni, samtidig med at de nye restauranter og ferieboliger blev indviet.

På både Tenerife og Porto Santo har vi i 2019 udvidet vores tilbud med henholdsvis All Inclusive og All Inclusive PLUS, for at gøre ferien endnu nemmere. 

På kontoret i København har vi fejret flotte jubilæer blandt vores dygtige rejsekonsulenter, som hver dag sidder klar ved telefonen, til at hjælpe vores gæster med at finde lige netop deres drømmerejse. Vi glæder os over, at Portugal for tredje år i træk er kåret som årets rejseland i Europa ved Danish Travel Awards. Og sidst - men ikke mindst - er det som altid værd at fejre at 280 vanskeligt stillede familier i 2019 fik en tiltrængt ferie gennem FolkeFerieFonden.

Tak for et fantastisk 2019. Vi glæder og til endnu mere ferie med mere mening i 2020.

Årets højdepunkter