Er du i tvivl om, hvornår du skal bestille din ferie? Det er en rigtig god idé at være ude i god tid. Vi har talt med nogle af vores gæster, der bookede sommerferien i rigtig god tid. Læs med her, hvorfor de har valgt at være i god tid.

1. "Jeg kan godt lide at have orden i sagerne"
Book sommerferien til næste år allerede nu, så kan du trygt læne dig tilbage og se frem til en minderig sommerferie under sydens sol. Merete, der rejser med flere generationer, har booket ferien et år i forvejen - det giver hende tryghed, at der er orden i sagerne: "Jeg bliver 60 år, så jeg har inviteret børn og børnebørn med på ferie, og så kan jeg godt lide at have orden i sagerne.

2. "Ferien skal hænge sammen på en ordentlig måde"
Hvis I rejser flere sammen, er der flere ting, der skal planlægges. F.eks. har Inge bestilt sommerferien et år i forvejen, da der er meget planlægning: "Vi er tre familier, hvor ferien skal hænge sammen på en ordentlig måde. Det skal koordineres med arbejdspladserne og den øvrige ferie," fortæller Inge, der rejser med fire børnebørn fra to familier.

Husk, at når I er mange, der rejser sammen, sparer I penge, når I bor i samme feriehus på Mellieha Holiday CentreMalta. Feriehusene er 70 m2 og har tre værelser. Der er plads til op til 6 personer.

3. Du har lang tid at glæde dig i
Hverdagen bliver altid lidt sjovere, når du har noget at se frem til - særligt, når det er en solrig ferie med oplevelser og skønne strande. Bestil derfor ferien allerede nu - så har du også rigtig god tid til at planlægge, hvad du vil opleve på din ferie og gå på jagt efter de bedste restauranter.

4. Du er førstevælger
Foretrækker du middelhavsperlen Malta, uspolerede Porto Santo, dejlige Tenerife eller Sivota - kendt som "Det Græske Caribien"? Og vil du bo i store, lækre feriehuse, store lyse lejligheder med stranden som nabo, i idylliske omgivelser, eller drømmer du om privat strand? Når du bestiller ferien i god tid, er udvalget større. Bestil nu og vær sikker på at få dine ferieønsker opfyldt!

Tip! Tilmeld dig vores nyhedsmail og få tips og inspiration til dit næste ferieeventyr. Servicen er selvfølgelig gratis! Klik her for at tilmelde dig.