Er din drømmeferie en rejse til sydens sol, hvor du slapper af med en god bog i den ene hånd og noget køligt i den anden? Eller er du typen, der tager på ferie for at dyrke din interesse og passion - om det er i historiske ruiner eller på golfbanen? Foretrækker du naturoplevelser i særklasse fra cykelsadlen eller i vandreskoene? Uanset hvilken rejsetype du er, så har FolkeFerie.dk den perfekte ferie til dig.

Klik på din rejsetype nedenfor og bliv inspireret til din næste ferie.

Livsnyderen

Du er ekspert i at trække vejret, når du er på ferie. Og det er vigtigt, for du rejser blandt andet på ferie for netop at få et pusterum fra hverdagen. Derfor betyder det meget for dig, at du bor godt og i naturskønne omgivelser og med adgang til en masse sjove aktiviteter og uforglemmelige oplevelser.

Den oplevelsessøgende

✔ Natur i topklasse ✔ Kvalitet ✔ Det ekstraordinære. Din ferie-checkliste kunne godt se sådan ud ... Tag med på vores eksklusive rundrejser eller aktive ferier.

Den langtidsrejsende

Når dagene bliver korte og temperaturerne små, søger du mod varmere himmelstrøg. Skift den danske vinter ud med Maltas milde klima og brug i stedet vintermånederne på at udforske øen spækket med historie og kultur - eller ganske enkelt på at slappe heeeelt af på det populære Mellieha Holiday Centre.

Den shopping-glade

Du foretrækker at bo i storbyerne, hvor store shoppinggader, historiske monumenter og museer, imponerende kirker og et bredt udvalg af restauranter ligger side om side! Se vores storbyferier til Sliema og St. Julians på Malta.

Golfferie i særklasse

Ubegrænset greenfee, gratis adgang til en række andre aktiviteter, 4-stjernet strand- og spahotel inkl. morgenmad, drikkevarer og meget mere. Det er på menuen, når du bor på Hotel Vila Baleira på portugisiske Porto Santo.

Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.