Bestil din rejse senest 1. november 2020 og få ekstra fordele

Med FolkeFerie.dks 'FolkeGaranti', kan du uden bekymringer planlægge og bestille din drømmerejse i dag. Hos FolkeFerie.dk får du ALTID dine indbetalte penge retur, hvis Udenrigsministeriet laver et rejseforbud til et af vores rejsemål. 

Bestiller du din rejse senest den 1. november 2020 får du EKSTRA fordele: Vi tilbyder GRATIS ombooking samt GRATIS afbestilling af din rejse. Bemærk, du kan senest afbestille den 1/11 2020. Læs mere nedenfor. 

'FolkeGaranti' gælder til vores mest populære rejsemål 

Vores FolkeGaranti gælder 7-20 dages charterrejser til Porto Santo, Sivota og Ithaka i Grækenland med afrejse fra København, samt Malta med afrejse fra København og Billund.
Pakkerejser på egen hånd med rutefly samt rejsebestillinger foretaget inden 6. maj 2020 er ikke omfattet af tilbuddet.

Læs mere om FolkeGaranti

Ingen vouchers

Gælder ubegrænset - også efter 1. november

GRATIS afbestilling

Tilbuddet udløber 1. november 2020

GRATIS ombooking

Tilbuddet udløber 1. november 2020

Rejs trygt med FolkeFerie.dk

Vi har styr på samtlige sikkerhedsprocedurer i din ferie - lige fra check-in i lufthavnen til du er hjemme i Danmark igen, så læn dig trygt tilbage og nyd din ferie med FolkeFerie.dk.

☀️ Ferie lige nu ☀️

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at holde ferie i Grækenland lige nu? Vores lokale fotograf og vores danske rejseledere i Sivota og på Ithaka, er ude med kameralinsen i hele september og frem til midten af oktober, så du kan følge med i dagligdagen på vores rejsemål.

📽 Se også vores video fra Sivota, uge 38 - KLIK HER ➙ 

 

Fotoalbum september 2020