Forlæng sommerens solrige stråler med en rejse til det vestlige Grækenland. Rejs til kystbyen Sivota eller øen Ithaka i september eller oktober og sæt et uforglemmeligt punktum for sommeren.

Glæd dig! Efteråret i Grækenland er helt enestående og byder på masser af oplevelser. Nyd de lange lune nætter og den behagelige temperatur, som er perfekt til en dukkert i det krystalklare vand. De græske ferieperler er det perfekte sted at lade batterierne op og få fornyet energi. 

Sivota - "Det Græske Caribien"

Den naturskønne kystby Sivota ligger på Grækenlands vestkyst i Det Ioniske Hav kun 10 km. fra ferieøen Korfu. Byen med blot 800 indbyggeren bliver ofte kaldet "Det Græske Caribien" og er et af de smukkeste områder i Grækenland. Byen ligger omkranset af frodige bjergskråninger, strande med det klareste badevand og grønne, ubeboede øer. 

Ithaka - Odysseus' eventyrlige ø

Ø-perlen Ithaka ligger vest for det græske fastland og er den næstmindste af De Ioniske Øer. Øen er på størrelse med Samsø og er en uspoleret naturperle, der som den eventyrlystne sagnhelt Odysseus's hjemsted, byder på masser af kultur og historie. 

 

 

Rejs i september

Rejs i oktober

Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Oplevelsesferier

De græske ferieperler

Ithaka og Sivota er vores mest populære græske ferieperler ved Det Ioniske Hav

Oplevelser

Sivota og Ithaka har oplevelser til alle, uanset om du er til sport og aktiviteter, at dase på stranden, eller vil gå i græsk histories fodspor.