Eventyrligt efterår i Grækeland

Forlæng sommerens solrige stråler med en rejse til det vestlige Grækenland. Rejs til kystbyen Sivota eller øen Ithaka i oktober og sæt et uforglemmeligt punktum for sommeren.

Glæd dig! Efteråret i Grækenland er helt enestående og byder på masser af oplevelser. Nyd de lange lune nætter og de behagelige temperaturer, som er perfekte til en dukkert i det krystalklare vand. Vores græske ferieperler er oplagte steder at lade batterierne op og få fornyet energi. 

Kystbyen Sivota - "Det Græske Caribien"

Den naturskønne kystby Sivota ligger på Grækenlands vestkyst i Det Ioniske Hav kun 10 km fra ferieøen Korfu. Byen med blot 800 indbyggeren bliver ofte kaldet "Det Græske Caribien" og er et af de smukkeste områder i Grækenland. Byen ligger omkranset af frodige bjergskråninger, strande med det klareste badevand og grønne, ubeboede øer. 

Øen Ithaka - Odysseus' eventyrlige hjemstavn

Ø-perlen Ithaka ligger vest for det græske fastland og er den næstmindste af De Ioniske Øer. Øen er på størrelse med Samsø og er en uspoleret naturperle, der som den eventyrlystne sagnhelt Odysseus's hjemsted, byder på masser af kultur og historie.

Læn dig tilbage, nyd ferien og rejs trygt og sikkert med FolkeFerie.dk

Vi har styr på alle sikkerhedsprocedurer i din ferie. På denne side samler vi relevant information om alle dele af din rejse til Sivota og Ithaka i Grækenland - lige fra check-in i lufthavnen til du er hjemme i Danmark igen. Læs mere her

Rejs i september 2021

Rejs i oktober 2021

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

De græske ferieperler

Ithaka og Sivota er vores mest populære græske ferieperler ved Det Ioniske Hav

Oplevelser

Sivota og Ithaka har oplevelser til alle, uanset om du er til sport og aktiviteter, at dase på stranden, eller vil gå i græsk histories fodspor.