Idylliske byer, blå laguner og frodig natur

Rejs til det vestlige Grækenland i maj, juni eller juli. Vælg f.eks. den smukke græske kystby Sivota eller Odysseus' eventyrlige ø Ithaka! Og du kan godt glæde dig - foråret og sommeren i Grækenland er helt fantastisk. Her er varmt og solrigt og naturen viser sig fra sin smukke og farverige side. Temperaturen er behagelig og perfekt til både solbadning og aktiviteter. Sivota og Ithaka i det vestlige Grækenland er ikke overrendt af turister. Her er små gemte laguner og udsigtspunkter, der bare venter på at blive opdaget.

Kystbyen Sivota - "Det Græske Caribien"

Den naturskønne by Sivota ligger på Grækenlands vestkyst lige ud til Det Ioniske Hav og blot 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Sivota er en af Grækenlands skjulte perler og forholdsvis ukendt som turistmål. Omkranset af frodige bjerge titter den lille kystby frem med pastelfarvede huse, hvide strande og den stemningsfyldte havnepromenade med restauranter og caféer. Byen går under navnet ”Det Græske Caribien”, og det er ikke uden grund. For som i Caribien er badevandet krystalklart og strandene billedskønne. I bugten gemmer de frodige, ubeboede øer på hemmelige strande og blå laguner, som bare venter på at blive udforsket.

Ithaka - Odysseus' eventyrlige ø

I Det Ioniske Hav vest for det græske fastland ligger øen Ithaka. Den frodige og bjergrige ø ligger gemt langt væk fra almindelig turisme, og kun de færreste har fundet vej hertil. I dag kan Odysseus' ø Ithaka opleves med FolkeFerie.dk. Uanset hvor du befinder dig på øen, ånder alt fred og idyl. Ithaka er balsam for sjælen og indbegrebet af det autentiske Grækenland. Tag på fantastiske vandreture, hop i det krystalblå hav eller besøg en af øens idylliske landsbyer. Da Ithaka ikke er meget større end Samsø, er det let at komme øen rundt i bil, på cykel eller til fods.

Rejs i maj

Rejs i juni

Rejs i juli

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Oplevelser

Sivota og Ithaka har oplevelser til alle, uanset om du er til sport og aktiviteter, at dase på stranden, eller vil gå i græsk histories fodspor.