Oplev det bedste af Kreta med FolkeFerie.dk

Hos FolkeFerie.dk er vi altid på jagt efter de bedste og smukkeste rejsemål til dig, og nu kan du opleve endnu et fortryllende ferieparadis, Kreta i Grækenland. Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller, og vi guider dig gennem Kretas største oplevelser, de bedste strande og små skjulte perler, som kun de færreste kender til. 

Nøje udvalgte hoteller ved Chaniakysten

Vi har nøje udvalgt lækre hoteller ved Chaniakysten med fokus på kvalitet, komfort og beliggenhed. Her kan du nyde en solrig ferie i skønne og rolige omgivelser nær by og badeliv. På Chaniakysten venter fantastiske landskaber, uimodståelige strande, stemningsfyldte byer, herlig græsk mad og et dejligt sommervejr som starter i maj og strækker sig langt ind i efteråret. 

Husk, rejser du med børn til Kreta får du selvfølgelig FolkeFerie.dks sædvanlige store børnerabat. Vælg f.eks. Forum Suites, hvor du bor i store moderne lejligheder blot 50 meter fra sandstranden Golden Beach.

Vi flyver dig direkte fra København til solen på Kreta

Rejs med FolkeFerie.dk til Kreta, hvis du drømmer om at holde en skøn ferie i rolige, lækre omgivelser med sandstrand, byliv og spændende oplevelser inden for rækkevidde. Vi flyver direkte fra København fra maj-oktober, og det solrige klima og vores danske rejseledere står som altid klar til at byde dig velkommen.  

Kreta har et hav af magiske oplevelser

Man siger for sjov, at Kreta er mere græsk end resten af Grækenland. Måske fordi Kreta har mest at byde på. Eksotiske strande i lyserøde nuancer, turkisblå laguner, majestætiske hvidklædte bjerge, grønne palmeskove og bølgende bakker med olivenlunde og vinmarker. Kreta har fantastisk varierede landskaber, der indbyder til mange vidunderlige naturoplevelser. Tag på vandretur gennem Samaria kløften, sejl på den dybe ferskvandssø Kournas, udforsk magiske drypstenshuler, dyk i undersøiske grotter, svøm omgivet af tropisk palmeskov og meget mere. 

Kreta er rig på historie, og er stedet hvor Europa blev født

Lige så smuk og fascinerende naturen er på Kreta, ligeså rig og storslået er øens historie og imponerende kulturarv. Gå på opdagelse på Kreta i de idylliske landsbyer, fredsommelige bjergbyer, livlige badebyer og spændende storbyer. Oplev det mægtige forhistoriske palads Knossos, hjemstedet for Europas ældste og mytiske civilisation, der levede på Kreta for over 4000 år siden. Bliv charmeret af Chania og Rethymnons smukke, gamle venetianske bydele med smalle, stemningsfyldte gader, hyggelige havnefronter og pragtfulde renæssance monumenter.

Video: Agii Apostoli

2024: BOOK-TIDLIG-RABAT

Startskuddet til 2024 er gået! Nu kan du bestille din sommerferie i 2024 til Kreta. SPAR 800 kr. pr. person i BOOK-TIDLIG-RABAT + børnerabat. Børnerabatten gælder ved min. 2 betalende voksne.

2024: Hvornår vil du rejse?

April | Maj | Juni | Juli | August | September | Oktober

Udvalgte hoteller på Kreta

Vi har nøje udvalgt lækre hoteller ved Chaniakysten med fokus på kvalitet, komfort og beliggenhed. Her kan du nyde en solrig ferie i skønne omgivelser nær by og badeliv. Rejser du med børn får du selvfølgelig vores sædvanlige store børnerabat.

Læs om byerne på Kreta

Oplev Kreta på nye måder

Kreta er den største af de græske øer og samtidig den med mest at byde på. Her er alt fra eksotiske strande i lyserøde nuancer, turkisblå laguner, frodige palmeskove, fascinerende vandreruter og majestætiske bjerge til idylliske landsbyer, spændende storbyer, farverige markeder og det forhistoriske palads Knossos – øens største attraktion.

  • Udflugter på Kreta

    Kreta byder på et væld af oplevelser, og vores danske rejseledere står klar til at tage dig med til de største seværdigheder - lige fra vandreture med storslået natur til Grækenlands største arkæologiske udgravningsplads også kendt som Knossos Paladset. 

    Læs om alle udflugterne på Kreta her

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
15° C
16° C
17° C
20° C
24° C
27° C
30° C
29° C
26° C
23° C
20° C
17° C

 

Kort

  • Værd at vide

    Læs lidt om de praktiske informationer, inden du rejser til Kreta. Find blandt andet information om geografi, afstande fra lufthavnen, om elektricitet, drikkevand, sproget, tidsforskel og vejret på Kreta.

    Læs mere her