Tag til Grækenlands hvide ø

Den græske ø Lefkas er en af de mest eftertragtede feriesteder i Grækenland. Lefkas er forbundet med fastlandet og byder på alt fra lækre strande til hyggelige feriebyer. Netop strandene er et af øens helt store vartegn. Det turkise vand ser imponerende ud i kontrast til de kridhvide klipper og sandstrande.

Derudover byder Lefkas også på et væld af andre oplevelser for hele familien. Hvis du trænger til en pause fra stranden, kunne et forslag være at leje bil eller scooter. Så kan du komme rundt i alle øens afkroge og kigge forbi hyggelige landsbyer og kulturelle seværdigheder.  

Charmerende ferieby

Du bor ved feriebyen Vasiliki, der ligger på øens lækre sydkyst. Vasiliki er den perfekte ferieby, hvor du bestemt ikke kommer til at kede dig. Specielt, hvis du er vild med vand, er byen lige noget for dig. Med udsigt til de græske øer Kefallónia og Ithaka kan du nyde en dag på byens lange strand med krystalklart vand. Stranden er kendt for vandsport, så der er også mulighed for blandt andet at prøve wind- og kitesurfing.

Vasiliki har også et skønt byliv. Besøg lystbådehavnen, og så vil du opleve den ægte græske feriestemning. Havnen er fyldt med lækre restauranter, hyggelige butikker og smukke kirker.   

Oplev Lefkas

Bliv klogere på den græske ferieperle

Kort

Afrejse fra Aalborg

Læs mere om Grækenland

 

 

 

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her
  • Gratis parkering i Aalborg Lufthavn

    Når du rejser med FolkeFerie.dk gennem SunCharter, får du gratis parkering i Aalborg Lufthavn.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her