Det smukkeste af Grækenland

Kystbyen Sivota ligger på Grækenlands vestyst lige ud til Det Ioniske Hav, og kun 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Den lille by, med blot 800 indbyggere, er et af de smukkeste områder i Grækenland og bliver populært kaldt for ”Det Græske Caribien”.  

Som et storslået amfiteater ligger byens, små pastelfarvede huse op ad frodige bjergskråninger som tilskuere til den blå bugt og de grønne, ubeboede øer.

Glæd dig til sol, strand og oplevelser

Sivota er kendt for sine mange smukke strande og det krystalblå hav. Her er alt lige fra børnevenlige strande med sandbund og lavt vand til små laguner og de store, populære strande med vandsportsmuligheder og restauranter. 

Området omkring Sivota er foretrukket blandt lystsejlere fra hele Europa på grund af de frodige ubeboede øer med eksotiske bugte og isolerede strande. Lej din egen motorbåd, og sejl ud og find din yndlingsstrand.

Vi flyver fra København i perioderne maj, juni, juli, september og oktober.

 

 

Rejser i juni

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Oplevelser

Sivota byder på masser af oplevelser til alle - uanset om du er til sport og aktiviteter, at dase på stranden og tage en dukkert i det krystalblå hav, eller vil gå i græsk histories fodspor.