Besøg skildpaddernes frodige græske ø-paradis og bliv mødt af fantastiske strande, spektakulære landskaber og ikke mindst havskildpadderne, som holder til her. 

Mytologi og storslået natur

Den lille græske ø Zakynthos ligger i Det Ioniske Hav vest for det græske fastland og er opkaldt efter den trojanske prins, som efter sigende var det første menneske på øen. Han blev så betaget af dens skønhed, at han grundlagde en by her. 

Og det er ikke svært at forstå hvorfor, når man først har set sandstrandende i de mange små bugte, de høje hvide klipper langs kysten og det klare, azurblå vand. Den perfekte kulisse til en uforglemmelig ferie.

Store oplevelser for alle aldre

Den særlige græske stemning findes overalt på Zakynthos. Du smager den i den frisklavede tzatziki og feta, du hører den i tonerne fra de lokale der spiller på restauranter og barer, og du ser den i de charmerende hvidkalkede bygninger og de smukke solnedgange.

Tag den med på ture rundt på øen og oplev de blå grotter og det berømte skibsvrag på Navagio Beach, som er et af de mest fotograferede steder i Grækenland. Vraget ligger på det fineste sand omgivet af høje stejle klipper og det klareste vand - et sted, du sent glemmer.

Afrejse fra Aarhus

Afrejse fra Aalborg

Oplev Zakynthos

Bliv klogere på den græske ferieperle

Kort

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her
  • Gratis parkering i Aalborg og Aarhus Lufthavn

    Når du rejser med FolkeFerie.dk gennem Århus Charter eller SunCharter, får du gratis parkering i henholdsvis Aarhus Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

Læs mere om Grækenland