• Camilla Kjær Breilev siger om ferien på Mellieha Holiday Centre:

  Hvad gør man når man er 6 vennepar, med børn i alderen 5 – 18 år? Og ferien skal være en kombination af vand, hygge, sport, kultur og man samtidig også bare gerne vil være sammen (dog uden at overdrive…)?? Ingen tvivl om, at med 24 personer som rejser sammen – ja så er der også 24 mere eller mindre forskellige prioriteter.

   

  For vores venneflok var det helt rigtig svar på det spørgsmål Mellieha Holiday Centre på Malta. Her boede hver familie i et super dejligt rækkehus med 2 soveværelser, et pænt køkken/stue og en dejlig gårdhave og tagterrasse.

  Vi havde i selve planlægningen lagt stor vægt på, at der skulle være plads til at gøre hvad man har lyst til, især når vi alle havde børn i forskellige aldre og der derfor helt aktuelt er forskellige behov.

 • Mellieha Holiday Centre var en meget positiv overraskelse

  Rigtig pæne huse i et dejligt område, og det at husene ligger i forskudte plan gjorde, at vi alle var ret ugenerte i vores gårdhaver og på tagterrasserne.

  Vores børn mellem 5 – 11 år var solgt i samme øjeblik vi trillede vores kufferter op imod vores huse og der lå de sødeste små kattekillinger og solede sig (meget praktisk sælger supermarkedet på centret kattemad i poser så den del af børnenes ferielommepenge, som ikke gik til is gik helt sikkert til kattemad).

  De lidt større teenagere fandt ret hurtigt andre teenagere og praktisk nok var der arrangeret en aften i ”baren” så de kunne lære hinanden lidt at kende – eneste ulempe var, at det stort set var det sidste vi så til dem resten af ugen!

   

  Selve poolen var fornuftig indrettet med en børnevenlig ende, en dybere ende og god plads til vandbasket og leg med de kæmpe badedyr vi selvfølgelig fik investeret i, herefter var planen nogenlunde lagt. Vi er en ret aktiv flok, så vi benyttede os flittigt at de sportstilbud Mellieha tilbød, de morgenfriske tog til bl.a. cirkeltræning kl. 8 – poolen var en time i løbet af dagen reserveret til dem som gerne ville svømme.

  Drengene fik hver dag spillet fodbold eller tennis, og eftermiddagen blev brugt på en lidt pudsig dart turnering ved poolen.

  Vi spiste morgenmad i hver vores hus, ungerne fandt lynhurtigt ud af hvordan området var sammensat så de havde helt styr på at rende over til hinanden og holde styr på deres ynglings katte.

  Vi mødtes ved poolen i løbet af formiddagen når familierne vågnede, spiste frokost på en af de mange strandbarer og brugte eftermiddagen ved stranden med sol, vand og leg på en af vandlegepladserne eller med en tur på bananen eller vandscooter.

  Aftenerne spiste vi sammen enten i vores huse, hvor vi samlede møbler og service sammen fra et par huse, eller på en af de nærliggende restauranter, jeg kan anbefale at spise i poolbaren på Mellieha Holiday Centre den aften, hvor de laver barbecue buffet – super lækkert!

  Vi havde en fantastisk uge på Malta og kan anbefale Mellieha Holiday Centre til alle som skal rejse flere sammen, kombinationen af at bo adskilt og alligevel tæt sammen i et feriecenter med masser af muligheder for både børn og voksne kan klart anbefales – vi kommer gerne igen!

    

  Camilla Kjær Breilev & 24 stadig rigtig gode venner

    

   

 • Mellieha Holiday Centre

  På Mellieha Holiday Centre er der plads til hele familien eller venneflokken.