Ny rejsevejledning til Malta

Udenrigsministeriet har netop offentligjort nye rejsevejeledninger og fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Malta pr. torsdag 13. august. Det sker som følge af den aktuelle situation i forbindelse med corona-virus. Du kan se rejsevejledningen her.

Det er afgangene lørdag den 15. og lørdag den 22. august til Malta, der er omfattet af de ændrede rejserestriktioner. Vi flyver til Malta igen 29. august, såfremt at rejsevejledningen ikke forlænges yderligere.

Tidligere har Malta haft få smittede og er blevet anerkendt som et af de europæiske lande, der har håndteret pandemien bedst. Og Maltas officielle turistorganisation har godkendt, at Mellieha Holiday Centre lever op til landets officielle covid-19 sikkerhedsprocedurer. 

Ofte stillede spørgsmål 

Vi har lavet en side med relevant information om alle dele af rejsen - lige fra de nye procedure for check-in i lufthavnen til om, du kan købe håndsprit i supermarkedet på Mellieha Holiday Centre

Rejs i august (7 dage)

Se de sidste 14-dages rejser i august - Klik her

Rejs i august (14 dage)

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter end børnerabat og 60+ rabat. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Praktisk information

Du kan med ro i maven bestille din rejse hos FolkeFerie.dk eller indbetale dit restbeløb på din rejse - for hvis Udenrigsministeriet, mod forventning, fraråder alle unødige rejser til Malta, bliver du direkte kontaktet af os, og du får det indbetalte beløb for rejsen refunderet eller tilbudt at ændre din rejse til et andet rejsetidspunkt.