Nu kan vi rejse igen - og Malta er blandt de lande, som du godt må rejse til!

Endelig må vi rejse! Vi indsætter fly fra København til Malta igen, så du kan komme på en solrig og sikker sommerferie på den smukke ø i Middelhavet. Og vores populære Mellieha Holiday Centre har længe været klar til at byde dig velkommen!

Specielle genåbningspriser

Som følge af, at rejserestriktionerne er ophævet så tæt på sommeren 2020, kan du bestille din rejse til Malta i juli og august til helt specielle genåbningspriser. Genåbningspriserne kan også kombineres med børnerabat og 60+ rabat. 

Solrig og sikker ferie på Malta

Malta har haft få smittede og er blevet anerkendt som et af de europæiske lande, der har håndteret pandemien bedst. Og Maltas officielle turist organisation har godkendt, at Mellieha Holiday Centre lever op til landets officielle covid-19 sikkerhedsprocedurer. Det betyder, at du trygt og roligt kan holde en solrig og sikker ferie.

Ofte stillede spørgsmål 

Vi har lavet en side med relevant information om alle dele af rejsen - lige fra de nye procedure for check-in i lufthavnen til om, du kan købe håndsprit i supermarkedet på Mellieha Holiday Centre

Juli - UDSOLGT

Rejs i august (7 dage)

Rejs i august (14 dage)

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter end børnerabat og 60+ rabat. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Ofte stillede spørgsmål

Får jeg mine penge refunderet, hvis der frarådes rejser til Malta?

Har du haft en rejse til juni, juli eller august 2020?

Læs mere her

Afrejse fra Billund?

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, der ønsker at rejse fra Billund