Portugals skjulte ø-skat

Nu har du muligheden for at opleve en af Portugals skjulte perler, når vi tager dig med til ø-paradiset Porto Santo i Atlanterhavet. Den smukke vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og en 9 kilometer lang, gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed. Se vores store strandguide

Langt fra travlhed og masseturisme

Porto Santos 9 km lange sandstrand er udpeget som en af de mest corona-sikre strande i Europa. Vi guider dig til en tryg og sikker ferie på Porto Santo - se mere her.

Nyd vejret året rundt på Atlanterhavsøen

Porto Santo har et stabilt, tørt og ensartet klima året rundt med ganske små temperatursvingninger. Det bedste rejsetidspunkt til Porto Santo er derfor: hele året. Er du på jagt efter en solskinsferie, skal du komme til Porto Santo fra april måned af. I januar og februar, hvor her er koldest er gennemsnitstemperaturen 19 grader. Så selv når det er vinter på Porto Santo, er klimaet mildt, og du kan søge tilflugt fra nordens mørke og kulde. Læs mere om vejret på Porto Santo

En lille ø med store oplevelser

Porto Santo er kun 42 km², men trods øens størrelse byder Porto Santo på et væld af oplevelser. Glæd dig til at spotte hvaler og delfiner på bådtur. Gå ikke glip af femkantede prismesøjler, naturskabte fænomener, som kun findes to andre steder i verden. Oplev den fascinerende verden under havets overflade eller tag på opdagelse i smukke vulkanlandskaber.

Ferie inklusiv aktiviteter og forkælelse

På Porto Santo bor du i første parket til havet på et af vores lækre strandhoteller. Afhængigt af hvilket hotel du vælger, er der et væld af oplevelser inkluderet i dit ophold. Tag f.eks. med på vores guidede vandreudflugter i vulkanlandskaber, eller hop på cykelsadlen og udforsk øen på egen hånd. Snup en velværedag i det imponerede Thalasso Spacenter eller prøv kræfter med øens udfordrende golfbane med 18 huller. Se vores gratis aktiviteter her

Gratis All Inclusive på udvalgte afgange

Bliv opgraderet til All Inclusive uden ekstra beregning på Hotel Vila Baleirahvis du har afrejse fra København i perioden 24/4 - 17/6 2022. Tilbuddet gælder charterrejser og alle varigheder på nær 14-dages rejser den 17/6 2022. 

Udvalgte hoteller til dig

Vi har nøje udvalgt 3 skønne strandhoteller på Porto Santo, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

 • Hotelophold inkl. aktiviteter og forkælelse

  Afhængigt af hvilket hotel du vælger, er der et væld af oplevelser inkluderet i dit ophold. 

  Se, hvad der er inkluderet i dit hotelophold

 • Hurtigt fra lufthavn til hotel

  Som det eneste danske rejsebureau flyver vi direkte fra København til Porto Santo. Med god benplads og underholdningssystem i flyet føles de knap 4 timer og 30 minutters flyvetid kort. Og transfertiden på kun ca. 15 minutter i bus gør, at du hurtigt ankommer til dit strandhotel.

Spil gratis golf på Porto Santos tidligere mesterskabsbane

Se mere her ➙

Oplevelser

Trods Porto Santos beskedne størrelse byder øen på et væld af oplevelser både til lands og til vands.

Oplev Porto Santo i 360° ➙

Sæsoner

Vi flyver direkte fra København til Porto Santo

 • Forår på Porto Santo

  Foråret på Porto Santo er lunt og mildt - perfekt til en tur på golf- eller tennisbanen. Lad dig forkæle med spa og wellness, udforsk øen fra cykelsadlen eller i vandrestøvler eller tag med på en af vores mange spændende udflugter. 

  Fra 5.349,-/person

 • Sommer på Porto Santo

  Langt væk fra turisme og travlhed kan du på Porto Santo holde sommerferie på silkebløde strande så langt øjet rækker og komme helt tæt på naturen og den lokale befolkning. Solen skinner trofast hele sommeren med en gennemsnitstemperatur på 26 grader. 

  Fra 5.799,-/person

 • Efterår på Porto Santo

  Skift det kolde, triste efterår ud med Porto Santos milde klima. Her er op til 24 grader i oktober-måned, og der bliver sjældent koldere end 17 grader i vinterperioden. Med de behagelige temperaturer er det oplagt, at udforske øens smukke natur eller benytte sig af de mange aktivitetstilbud.  

  Læs mere

Video: Porto Santo

Porto Santo er Portugals lille ø-skat i Atlanterhavet og nabo til blomsterøen Madeira. Med sine 42 km2 er Porto Santo lidt mindre end Fanø, men trods sin beskedne størrelse er her masser at opleve.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

All inclusive

 • Så kan du slappe helt af på ferien

  Bor du på Hotel Vila Baleira kan du slappe helt af på ferien, de tilbyder nemlig all inclusive. Tilkøb all inclusive og få bl.a. stor morgenmadsbuffet, lækker frokost- og aftenbuffet, lokalt produceret spiritus ad libitum og et udvalg af snacks.

  Læs mere om all inclusive her

Om Porto Santo

 • Uspoleret vulkanø midt i Atlanterhavet

  Porto Santo i Portugal ligger i et lille skønt hjørne af Europa. Den portugisiske ø er blot 43 kilometer fra blomsterøen Madeira. Øen byder på uspoleret natur med golde bjerge, en 9 kilometerlang sandstrand og hovedbyen Vila Baleira med masser af seværdigheder, der bestemt er et besøg værd.  

  Læs mere her

Værd at vide

 • Porto Santo fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er gode for dig at vide, inden du rejser til Porto Santo i Portugal. Find blandt andet informationer om afstande fra lufthavnen, hvor du finder apotek i nærheden af dig, drikkevand, aktiviteter på øen, geografi og meget mere. 

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Porto Santo?

  Vil du gerne rejse til Porto Santo i foråret eller efteråret? Så har vi samlet et udpluk af gæstevurderinger fra tidligere gæster, som har besøgt den portugisiske ø.

  Læs gæsternes vurdering

Katalog

 • Katalog: Din guide til ferien

  Hvor skal din næste ferie gå hen? Bestil vores katalog helt gratis og få masser af inspiration til dit næste ferieeventyr. Vi guider dig til de bedste rejsemål, strande og hoteller - så du får præcis den ferie, du drømmer om.

  Bestil vores katalog her