Synes du også, at den danske sommer er alt for kort, og er du blevet snydt for sol og behagelige temperaturer? Tøv ikke! Rejs sydpå i efteråret og nyd sydens sol og de mange oplevelser, der venter.

Populære rejsemål i september, oktober og november

FolkeFerie.dk har flere lækre og solrige rejsemål, der er helt perfekte til en rejse efteråret. Du kan for eksempel tage på en efterårsrejse til ø-perlen i Middelhavet: Malta, hvor du bor i 70 m2 feriehuse med egen tagterrasse og gårdhave på populære Mellieha Holiday Centre

Har du endnu ikke oplevet solrige Grækenland? Der bydes på skønne, uspolerede rejsemål, og du kan selv vælge om turen skal gå til græske Sivota eller Kreta.

Hvis du brænder for en ferie med oplevelser og et væld af gratis aktiviteter, skal du uden tvivl rejse til altanterhavsøen Porto Santo. Her får du golf, wellness og natur i særklasse! 

Book ferien til efteråret i dag og vær sikker på, at du får en plads på dit favorithotel på netop det rejsemål, du drømmer om. Vi har noget for enhver smag - se selv med nedenfor.

 

Rejs i september 2022

Rejs i oktober 2022

Rejs i november 2022

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi tager forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her