Synes du også, at den danske sommer er alt for kort, og er du blevet snydt for sol og behagelige temperaturer? Tøv ikke ... rejs sydpå i sensommeren eller til efteråret og nyd sydens sol og de mange oplevelser, der venter.

Populære rejsemål i september, oktober og november

FolkeFerie.dk har flere lækre og solrige rejsemål, der er helt perfekte til en rejse efteråret. Du kan for eksempel tage på en sensommer- eller efterårsrejse til ø-perlen i Middelhavet: Malta, hvor du bor i 70 m2 feriehuse med egen tagterrase og gårdhave på populære Mellieha Holiday Centre

Har du endnu ikke oplevet det vestlige Grækenland? Området ved Det Ioniske Hav er helt fantastisk og byder på skønne, uspolerede rejsemål. Vælg selv, om turen skal gå til græske Sivota eller Ithaka.

Hvis du brænder for en ferie med oplevelser og et væld af gratis aktiviteter, skal du uden tvivl rejse til altanterhavsøen Porto Santo. Her får du golf, wellness og natur i særklasse! 

 

 

 

 

Populære rejsemål i sensommeren og efteråret

Fællesnævneren for alle vores skønne rejsemål er storslået natur, mulighed for masser af oplevelser under sydens sol og danske rejseledere.

 • Ithaka

  Oplev Odysseus' fredelige og frodige hjemstavn med svimlende blågrønne havudsigter, idylliske landsbyer og dramatisk landskab. Bo på hotel i og omkring den maleriske havneby Vathi.

  Fra 5.199,-/person

 • Porto Santo

  Rejser til Porto Santo inkluderer mildt og tørt vejr og et væld af GRATIS aktiviteter. Den portugisiske atlanterhavsø er perfekt for dig, som vil slappe af eller være aktiv i ferien.

  Fra 4.999,-/person

 • Sivota

  Sivota er en frodig oase i det vestlige Grækenland. Her får du det hele: Hvide sandstrande, eksotiske bugter, azurblåt hav, ægte, græsk stemning og charmerende byliv.

  Fra 4.899,-/person

 • Malta

  På middelhavsøen Malta venter bjergtagende natur, uspoleret charme og et utal af seværdigheder. Bo på Mellieha Holiday Centre - en enestående ferieoase kun 300 m fra stranden.

  Fra 2.399,-/person

Rejs i september 2019

 • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi tager forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2018. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her