Synes du også, at den danske sommer er alt for kort, og er du blevet snydt for sol og behagelige temperaturer? Tøv ikke ... rejs sydpå i sensommeren eller til efteråret og nyd sydens sol og de mange oplevelser, der venter.

Populære rejsemål i september, oktober og november

FolkeFerie.dk har flere lækre og solrige rejsemål, der er helt perfekte til en rejse efteråret. Du kan for eksempel tage på en sensommerrejse til ø-perlen i Middelhavet: Malta, hvor du bor i 70 m2 feriehuse med egen tagterrase og gårdhave på populære Mellieha Holiday Centre

Eller hvad med en ferie til solsikre Tenerife, fyldt med et hav af oplevelser? Her bor du i store, nyrenoverede ferielejligheder ved hav og strand på det populære Atlantic Holiday Centre.  

Har du endnu ikke oplevet det vestlige Grækenland? Området ved Det Ioniske Hav er helt fantastisk og byder på skønne, uspolerede rejsemål. Vælg selv, om turen skal gå til græske Sivota eller Ithaka.

Hvis du brænder for en ferie med oplevelser og et væld af gratis aktiviteter, skal du uden tvivl rejse til altanterhavsøen Porto Santo. Her får du golf, wellness og natur i særklasse! 

 

 

 

Populære rejsemål i sensommeren og efteråret

Fællesnævneren for alle vores skønne rejsemål er storslået natur, mulighed for masser af oplevelser under sydens sol og danske rejseledere.

August

September

Oktober

November

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi tager forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2017. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her