Synes du også, at den danske sommer er alt for kort, og er du blevet snydt for sol og behagelige temperaturer? Eller fik du ikke helt nok af solens stråler her hjemme? Forlæng sommeren med en sensommerrejse eller efterårsferie til et af vores dejlige rejsemål i Europa. Om efteråret er vejret sydpå normalt stadig lunt og behageligt.

Rejs sydpå med FolkeFerie.dk i efteråret og nyd sydens sol og de mange oplevelser, der venter på vores skønne rejsemål rundt omkring i Europa. Med FolkeFerie.dk kan du komme på efterårsferie til Malta, Grækenland eller Porto Santo og bo på nøje udvalgte hoteller. Se alle vores rejser her.

Få inspiration til efterårsferien

Find inspiration til din sensommerrejse eller efterårsferie her på siden og vælg mellem afrejse fra forskellige lufthavne. Uanset om du er til golfferie, aktiv ferie, All Inclusive eller daseferie ved pool og strand strand, har vi den helt perfekte efterårsrejse med de bedste oplevelser for hele familien.

Rejser I på ferie som par, børnefamilie, flere generationer eller en flok venner? Hos FolkeFerie.dk finder I masser af muligheder til en dejlig efterårsferie sydpå med afrejse fra bl.a. København. Rejs på ferie til efteråret - hos FolkeFerie.dk kan du finde inspiration hvis du gerne vil rejse i september, oktober eller november.

Book ferien til efteråret i dag og vær sikker på, at du får en plads på dit favorithotel på netop det rejsemål, du drømmer om. Vi har noget for enhver smag - se vores efterårsrejser her på siden.

Efterårsrejser til solrige rejsemål

FolkeFerie.dk har flere lækre og solrige rejsemål, der er helt perfekte til en rejse efteråret. Du kan for eksempel tage på en efterårsrejse til ø-perlen i Middelhavet: Malta, hvor du bor i 70 m2 feriehuse med egen tagterrasse og gårdhave på populære Mellieha Holiday Centre

Har du endnu ikke oplevet solrige Grækenland? Der bydes på skønne, uspolerede rejsemål, og du kan selv vælge om turen skal gå til græske Sivota eller Kreta.

Hvis du brænder for en ferie med oplevelser og et væld af gratis aktiviteter, skal du uden tvivl rejse til Atlanterhavsøen Porto Santo. Her får du golf, wellness og natur i særklasse!

 

Book ferien til efteråret i dag og vær sikker på, at du får en plads på dit favorithotel på netop det rejsemål, du drømmer om. Vi har noget for enhver smag - se selv med nedenfor.

Rejs i august 2023

Rejs i september 2023

Rejs i oktober 2023

Rejs i november 2023

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Vi tager forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.

Rejs til Malta i efterårsferien

FolkeFerie.dk har flere lækre og solrige rejsemål, der er helt perfekte til en rejse i efteråret. Du kan f.eks. tage med FolkeFerie.dk på en efterårsrejse til ø-perlen Malta med afrejse fra København og Billund. Efter kun 3 timer i fly lander du på den smukke ø i Middelhavet, hvor et hav af oplevelser og aktiviteter venter for en dejlig efterårsferie for dig og familien.

På Malta kan du f.eks. kan bo på Mellieha Holiday Centre, vores mest populære hotel. Bo i eget 3 vær. feriehus på 70 m2 med egen tagterrasse og gårdhave på populære, eller i et af de nye 2-vær. feriehuse på 55 m2.

Mellieha Holiday Centre på Malta, danner de helt perfekte rammer for en dejlig efterårsferie for alle aldre. Booker du et ophold i skolernes efterårsferie i uge 42, arrangerer feriebyen sjove aktiviteter for både små og store børn.

Efterårsferien i uge 42 på Malta er meget populær, og vi bliver hurtig udsolgt, så vent ikke for længe med at bestille rejsen. Bestil din ferie online, eller kontakt os så hjælper vores dygtige rejsekonsulenter dig gerne med at få bestilt efterårsferien.

Efterårsferie til Grækenland

Har du endnu ikke oplevet solrige og smukke Grækenland? Der bydes på skønne, uspolerede rejsemål med direkte fly fra København. Grækenland er en populær destination både til sensommerrejser og efterårsrejser. Vælg blandt nøje udvalgte og lækre hoteller, hvor beliggenhed, komfort og kvalitet går op i en højere enhed.

Året rundt byder Grækenland på smukke strande, gå på opdagelse i charmerende byer og bliv klogere på landets spændende kultur og historie. Rejs med FolkeFerie.dk og mærk ægte græsk stemning og smag det autentiske græske køkken. Du kommer ikke til at kede dig på ferien, Grækenland byder på et væld af oplevelser til efterårsrejsen. Vores rejseleder Lone, er fastboende på Kreta og deler med sig af hendes bedste tips til oplevelser og udflugter. Få Lones bedste insidertips her. Er du nysgerrig på hvad du kan opleve i Sivota, har vi lavet en guide til udflugter her.

Efteråret i Grækenland byder normalt på milde og behagelige temperaturer, badevandet er stadig lunt nok til en dukkert og gaderne er ikke så overrente som i højsæsonen. Vælg at bruge efterårsferien i uge 42 i Grækenland og få en masse dejlige ferieminder med hjem.

Efterårsferie til øen Porto Santo

Hvis du brænder for en sensommerrejse eller efterårsferie med oplevelser og et væld af gratis aktiviteter, skal du rejse til Atlanterhavsøen Porto Santo ved Madeira i Portugal. Her får du ferie med golf, wellness, natur og vandring i særklasse! Bo på strandhotellet Hotel Vila Baleira, og få en uforglemmelig efterårsferie tæt på 9 km. sandstrand, oplevelser og aktiviteter i mildt og behageligt klima. På vores rejser til Hotel Vila Baleira, er morgenmad inkluderet i prisen. Tilkøb All Inclusive, hvis du ønsker alle måltider betalt hjemmefra i efterårsferien, så slipper du bekymre dig om regningen.

Porto Santo er den perfekte destination, hvis du gerne vil rejse i sensommeren eller i løbet af efteråret. Oplev ø-skatten Porto Santo ved Madeira i efterårsferien, den lille ø er et paradis for både børn, voksne og barnlige sjæle.

Spiller du golf, kan vi varmt anbefale Porto Santo som jeres næste golfferie destination. Efteråret er den perfekte periode at tage på ferie til Porto Santo, hvor vejret normalt er tørt og stabilt. Forår, sommer og efterår, på vores golfrejser til Porto Santo får du bl.a. fri adgang til øens udfordrende og naturskønne golfbane. FolkeFerie.dk er det eneste rejsebureau, som flyver direkte fra København til Porto Santo.

Efterårsrejser i uge 42

Eftersårsferien i uge 42, er en meget populær rejseperiode. Mange udnytter skoleferien medio oktober til at rejse, enten i Danmark eller på charterferie til udlandet. Book efterårsrejsen hos FolkeFerie.dk i dag og vær sikker på, at du får en plads på dit favorithotel på netop det rejsemål, du drømmer om i uge 42 til dig og familien.

Er du ude i sidste øjeblik, kan du være heldig at finde en efterårsferie blandt vores 1 og 2 ugers afbudsrejser her. Hos FolkeFerie.dk finder du afbudsrejser fra forskellige lufthavne. En afbudsrejse hos FolkeFerie.dk, inkluderer som udgangspunkt fly T/R, indkvartering på hotel, indtjekket bagage samt håndbagage. Afhængig af hvor efterårsferien går hen, kan du flyve med afrejse fra København, Billund, Aarhus eller Aalborg til Malta, Grækenland eller Porto Santo.

Efterårsferie 2023

Rejser for hele familien

Hos FolkeFerie.dk kan du booke efterårsferie til hele familien. Find din næste rejse hos os, og glæd dig til en dejlig efterårsferie allerede nu. Efterårsferie med FolkeFerie.dk er altid med danske rejseledere, som står klar til at gøre din ferie ekstra god.

Rejs på efterårsferie fra Jylland

Sammen gør vi verden større. Takket være vores samarbejde med de danske rejsebureauer SunCharter, Århus Charter og Primo Tours, tilbyder vi dig endnu flere flyafgange og flere spændende rejsemål med afrejse fra både Aarhus, Aalborg og Billund. De rejsemål, vi har valgt at samarbejde om, er nøje udvalgt, så de lever op til FolkeFerie.dk's høje krav om kvalitet. Find din efterårsferie hos en af vores samarbejdspartners allerede i dag.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her