Tenerife har alt i vandsport

En ferie på Tenerife er en fantastisk oplevelse for strandløver og vandhunde med alle former for vandsportsaktiviteter. Du kan dyrke vandsport over hele øen, men der er flest forskellige vandoplevelser langs sydkysten fra Los Cristianos til Los Gigantes. Her kan du surfe, race afsted på vandscooter, fiske fra en yacht, ro stille fremad i en havkajak, snorkle eller dykke ned i dybet og møde livet under havoverfladen.

Vejret, vandtemperaturen og vandkultur

Tenerife er kendt for sit dejlige sommervejr hele året rundt og du kan bade og dyrke vandsport alle årets 365 dage. På sydkysten kan du gå i shorts og korte ærmer hver dag. Gennemsnitstemperaturen på Tenerife om sommeren er 27 grader og solen skinner for det meste fra en skyfri himmel. Vandtemperaturen svinger mellem 19 og 23 grader, men varmest om sommeren. De fleste lokale bader ikke om vinteren – 19 grader er jo alt for koldt til at svømme i! De nøjes med at stirre undrende på turisterne, der uden tøven hopper i bølgen.

Kombinér med aktiviteter på land

Tenerife har rigeligt med muligheder for at dyrke andre typer sport, hvis du også er vild med andre elementer end vand. Tenerifes eminente natur med kuperet terræn gør det til et paradis for sportsglade og aktive personer og professionelle sportsudøvere. Du kan vandre, klatre, cykle og løbe overalt på øen og du kan gøre det helt op til toppen i 3718 m højde, hvis du vil. Det er nemlig Tenerifes højeste punkt.
I løbet af året afholdes forskellige løb på Tenerife, fx Tenerife Blue Trail. Se mere på www.webtenerife.com.

Surfing

Alle former for surf på Tenerife

Sejlads

Dig og bølgerne

Vandscooter

I fuld fart over havet

Big Game Fishing

En stor krabat på krogen

Kajak

Helt tæt på havet

Dykning

Ned i dybet

Faldskærmsflyvning

Flyv over vandet

Læs mere om Tenerife