Varm vintersol på Tenerife

En vinterferie på Tenerife betyder sommerdage, selvom kalenderen siger januar eller februar måned. Tenerife er kendt for sit evige forår, mens vinterdagene i Danmark bliver korte og kolde. Vinter på Tenerife er en optøende oplevelse med et temperaturgennemsnit på 20 grader i vintermånederne. En let cardigan er praktisk til kølige aftner, men om dagen er det på med badetøjet og ud i solen.

Sjove vinteroplevelser under solen

Nyd hvad der svarer til dansk sommervejr når det er bedst og tag på sejltur med en katamaran. Så kan hele familien opleve kortfinnede grindehvaler og delfiner boltre sig i strædet mellem Tenerife og naboøen La Gomera. Den har du i øvrigt udsigt til, når du svinger køllen over sydkystens golfbaner. Der er masser af muligheder for aktiv ferie på Tenerife. Du kan cykle, løbe eller klatre i lavalandet omkring vulkanen Teide. Massevis af vandaktiviteter og storbyshopping, men også romantiske byer. Blandt 500 år gamle huse i friske farver kan du spise en intim middag for to.

Lækre hoteller langs sydkysten

Hotellerne vi tilbyder ligger på Tenerifes sydkyst. Sydkysten er det bedste sted at holde ferie på Tenerife om vinteren, for her temperaturen varmest og her er nem adgang til sandstrande. Hotellerne ligger i områderne Costa Adeje, La Caleta og omkring lystbådehavnen Puerto Colón. Puerto Colón er centrum for alle typer vandaktiviteter. I alle områder er der masser af shopping, lækre restauranter og cafeer og kort til underholdning. På bare en times kørsel er du i hovedbyen Santa Cruz eller på vulkanen Teide.

Afrejse fra Aarhus

Læs mere om Tenerife