Får du det optimale ud af forårets helligdage?

Foråret er skønt! Ikke kun på grund af de lysere dage, milde temperaturer og spirende blomster. De mange helligdage pynter i høj grad også på årstiden. De 'gratis' fridage er perfekte til en ferie inden sommeren. Tag venner eller familien med på en uforglemmelig ferie i Syden - vi guider dig!

Hos FolkeFerie.dk kan du finde et væld af attraktive forårsrejser i helligdagene. Udnyt de ekstra fridage og glæd dig til at opleve nogle af Europas smukkeste badestrande, fortryllende naturområder og mest charmerende byer. Herunder ser du, hvor du med FolkeFerie.dk kan rejse hen til foråret. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt.

Besøg Sivota - og stik fødderne ned i sandstranden, eller dyk ned i et krystalklart hav, som glimter i solens stråler. Det er ikke svært at se, hvorfor stedet har fået kælenavnet "Det Græske Caribien". Kystbyen Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland og er et af de smukkeste områder i Grækenland.

Porto Santo inviterer både til golf ad libitum, lækre spa-oplevelser, store naturoplevelser og en 9 kilometer lang, gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed.

Tag til fortryllende Kreta, hvor sandstrand, byliv og spændende oplevelser venter. Der bydes på storslåede natur, charmerende byer, vidunderlig vandring, imponerende oldtidspaladser og enestående strande. 

Eller hvad med Malta? Middelhavsøen er perfekt til foråret, hvor klimaet er mildt og solrigt - helt perfekt til at opdage øens brede udvalg af kultur og historie, men også til at opleve den flotte smukke natur, der viser sig fra sin flotteste og mest farverige side på den tid af året.

Perfekt påskeferie i Syden

Rejs 1. april til Malta eller 2. april til Porto Santo

St. Bededagsferie

Rejs 29. april til Malta

Kristi Himmelfartsferie

Rejs 12. maj til Porto Santo, 13. maj til Malta eller 14. maj til Sivota eller Kreta

Pinseferie

Rejs 26. maj til Porto Santo, 27. maj til Malta eller 28. maj til Sivota eller Kreta