Får du det optimale ud af forårets helligdage?

Foråret er skønt! Ikke kun på grund af de lysere dage, milde temperaturer og spirende blomster. De mange helligdage pynter i høj grad også på årstiden. De 'gratis' fridage er perfekte til en ferie inden sommeren. Tag venner eller familien med på en uforglemmelig ferie i Syden - vi guider dig!

Hos FolkeFerie.dk kan du finde et væld af attraktive forårsrejser i helligdagene. Udnyt de ekstra fridage og glæd dig til at opleve nogle af Europas smukkeste badestrande, fortryllende naturområder og mest charmerende byer. Herunder ser du, hvor du med FolkeFerie.dk kan rejse hen til foråret. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt.

Tag til Tenerife - den største af De Kanariske Øer, og inde på midten hviler vulkanen Teide. Trods et beskedent areal er solskinsøen spækket med oplevelser for både store og små. Din ferie på Tenerife byder på underholdning på land, til vands og i luften – eller endda inde i øen på tur i spændende vulkangrotter.

Porto Santo inviterer både til golf ad libitum, lækre spa-oplevelser, store naturoplevelser og en 9 kilometer lang, gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed.

Eller hvad med Malta? Middelhavsøen er perfekt til foråret, hvor klimaet er mildt og solrigt - helt perfekt til at opdage øens brede udvalg af kultur og historie, men også til at opleve den flotte smukke natur, der viser sig fra sin flotteste og mest farverige side på den tid af året.

Besøg Sivota - og stik fødderne ned i sandstranden, eller dyk ned i et krystalklart hav, som glimter i solens stråler. Det er ikke svært at se, hvorfor stedet har fået kælenavnet "Det Græske Caribien". Kystbyen Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland og er et af de smukkeste områder i Grækenland.

Oplev Ithaka - som er en frodig og bjergrig ø med svimlende blågrønne havudsigter, dramatisk landskab og idylliske landsbyer. Her er en betagende kombination af smukt landskab og autentisk atmosfære – og det er svært ikke at lade sig rive med af stedets ældgamle historier om sagnkongen Odysseus.

Perfekt påskeferie i Syden

Rejs 4. april til Malta eller 11. april til Malta eller Porto Santo

St. Bededagsferie

Rejs d. 2. maj til Malta eller Tenerife

Kristi Himmelfartsferie

Rejs d. 16. eller 17. maj til Porto Santo eller Malta

Pinseferie

Rejs d. 29., 30. eller 31. maj til Malta, Sivota, Ithaka, Porto Santo eller Tenerife