Hvor skal ferien gå hen, når du må rejse igen?

Det spørgsmål kommer den europæiske organisation European Best Destinations med et bud på. Organisationen har udgivet listen over de 13 mest corona-sikre strande i Europa sommer 2021.

Med på denne eksklusive liste over corona-sikre strande er:

Læs mere og se hele listen her 

Sådan er strandene udvalgt

De mest sikre corona-strande er blandt andet udvalgt efter, at rejsemålet har haft et lavt antal smittede med corona-virus, størrelsen på stranden og antallet af kvadratmeter til rådighed for hver person på stranden.

Stor strand og store feriehuse

Vi anbefaler Mellieha Holiday Centre på Malta, hvis du ønsker ekstra ferieplads til dig og din familie.

Mellieha Holiday Centre på Malta er designet til, at du både kan holde ferie i fællesskab, men også har mulighed for at trække dig tilbage til ugeneret privatliv i dit store feriehus. Alle feriehuse har egen gårdhave og tagterrasse, så du har masser af kvadratmeter udendørs, som du kan nyde helt for dig selv. Derudover har alle feriehuse fuldt udstyret køkken efter danske standarder, så du kan lave mad hjemme i feriehuset, hvis du ønsker det.

Se vores rejsemål i 360°

Tag på rundtur på den portugisiske ø Porto Santo, feriebyen Mellieha Holiday Centre på Malta og kystbyen Sivota - Grækenlands svar på Caribien.

Rejs til 3 af Europas smukkeste rejsemål

✔ Flyrejse tur/retur ✔ Inkl. 23 kg bagage og 8 kg håndbagage pr. person ✔ Dansk rejselederservice ✔ Indkvartering på lækre 3- og 4-stjernede hoteller

Sammen gør vi en forskel ❤


I mere end 80 år har vi skabt ferieoplevelser for danskerne. Det er dog ikke alle forundt at komme på ferie, men alle kan have brug for et pusterum fra hverdagen - især når hverdagen er særlig vanskelig. Som kunde hos FolkeFerie.dk er du med til at gøre en forskel. For hver gang du booker en rejse hos os, donerer vi 100 kr. til FolkeFerieFonden, som hvert år sikrer, at flere end 280 vanskeligt stillede familier får en tiltrængt ferie. Læs mere om FolkeFerieFonden her ➙