Langtidsferie på den skønne Middelhavs-ø Malta er en rejse i 3, 4 eller helt op til 21 uger. Malta er perfekt til en langtidsferie på grund af det milde klima, seværdighederne, den engelsktalende befolkning og det rimelige prisniveau.

Vores mest populære hotel på Malta, Mellieha Holiday Centre, det helt rigtige sted at opholde sig på en langtidsferie. 

 

Derfor skal du tage på langtidsferie til Mellieha Holiday CentreMalta:

 • De store feriehuse på 70 m2 med egen gårdhave og privat tagterrasse er perfekt til langtidsrejse
 • Feriehusene har fuldt udstyret køkken, TV og verdens bedste madrasser fra TEMPUR® i det store soveværelse
 • Kom på masser af udflugter og nyd hyggelige sammenkomster, aktiviteter og socialt samvær på din langtidsferie
 • Der er danske rejseledere og servicekontor på Mellieha Holiday Centre under hele din langtidsferie.
 • Gratis valg af feriehus: Ring og bestil på 70 30 10 90

Her skal du bo

Aktiviteter

 • Spændende aktiviteter hele året

  Der er altid noget at foretage sig på feriecentret og mulighed for hyggeligt samvær med de øvrige gæster i det omfang, du har lyst. Prøv bl.a. vandgymnastik, bingo, malekursus, petanque eller tennis. Du kan også styrke formen i fitnessrummet og velværet i spaområdet. 

  Læs mere om aktiviteterne her

 • Eksempel på dagsprogram

  Susanne er én af FolkeFerie.dks lokalkendte guider og hun har sammenstrikket et spændende program til dig. Og takket være det milde klima på Malta, kan du som langtidsgæst tage på udflugt hver dag. Besøg f.eks. hovedstaden Valletta eller snør vandrestøvlerne og oplev naturen. 

  Læs hele programmet her

 • Maltas muligheder fra A-Z

  Selvom Malta kun er på størrelse med Langeland er det lille ørige bogstavelig talt proppet med oplevelser. Lige fra sol og strand til dykning, golf og gode museer, der fortæller øernes spændende historie. Vi har samlet et udvalg af Maltas mange muligheder.

  Læs om Maltas mange muligheder her

 • Kultur og historie

  Malta har intet mindre end 7.000 års historie fordelt på blot 316 km2. Ingen andre steder finder du så meget historie og spændende arkitektur på så lidt plads. Oplev storslåede ridderbyer, verdens ældste fritstående templer og en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. 

  Læs mere om Maltas historie her

Rundtur i feriehusene

Danske rejseledere

 • Fastboende, danske rejseledere

  Mia, Marianne og Susanne har boet på Malta i flere årtier og har familie og vennekreds på øerne. De krydrer udflugterne med personlige historier og aktuelle informationer fra Malta. Og de kan svare på næsten alle spørgsmål om både hverdagen som malteser og Maltas begivenhedsrige historie.

  Mød de tre danske malteserne her – og igen på din ferie

Lægehjælp

 • Lægehjælp på Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre har tilknyttet egen læge, som kan tilkaldes efter behov mod gebyr. Har du brug for det, agerer rejselederne gerne tolk. Du kontakte vores rejseledere 24 timer i døgnet, hvis du får behov for hjælp.