Afbudsrejser, restpladser eller last minute

Lige meget hvad du kalder disse rejser, så er det her på siden, du finder et overblik over dine mange muligheder for en afbudsrejse, med aktuelle chartertilbud fra FolkeFerie.dk.

Vælg fx. mellem skønne rejsemål til MaltaPorto Santo eller de græske ø-perler Sivota og Ithaka, som alle byder på fantastisk beliggenhed med sol, strand og vand, og bo på et af de mange lækre hoteller.

Vælg hvilken lufthavn du ønsker rejse fra:
Afbudsrejser fra København  |  Afbudsrejser fra Billund  |  Afbudsrejser fra Aarhus.

Afbudsrejser til den billigste pris

Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsetidspunktet, er afbudsrejser lige noget for dig.
Vores afbudsrejser kan forekomme med måneder eller få dage til afrejsen. En afbudsrejse med få dage til afrejsen kaldes også for last minute rejser. Så drømmer du om sydens sol kan drømmen gå i opfyldelse i løbet af ganske få dage.

Afbudsrejser tilbydes når nogen har afbestilt deres rejse, og vi ligger inde med restpladser, som vi gerne vil have fyldt op. På den måde giver det dig mulighed for at købe billige rejser.

Vælg lufthavn

Vælg hvilken lufthavn du ønsker rejse fra:

Afbudsrejser fra København  |  Afbudsrejser fra Billund  |  Afbudsrejser fra Aarhus.

Husk dog at undersøge om der er en besparelse ved at købe en afbudsrejse fra en anden lufthavn end den tættest på din bopæl. Måske er den ekstra transporttid givet godt ud hvis du sparer tusindvis af kroner på selve rejsens pris.

Billige afbudsrejser til sydens sol

Billige afbudsrejser tilbydes når nogen har afbestilt deres ferie eller vi ligger inde med restpladser, som vi gerne vil have fyldt op. På den måde giver det dig mulighed for at købe billige rejser. Især hvis du er fleksibel med hvornår du rejser, er der mange penge at spare ved at købe en afbudsrejse. Afbudsrejser fra FolkeFerie.dk, byder alle på fantastisk beliggenhed med sol, strand og vand, samt skønne hoteller og feriecentre. Her finder du blandt andet billige afbudsrejser til populære rejsemål i Sydeuropa, som f.eks. Madeira og Porto Santo i Portugal, Mallorca og Tenerife i Spanien, Sivota og Ithaka i Grækenland samt Kreta og Rhodos og andre spændende græske øer, og ikke mindst de Sydeuropæiske ø-riger Cypern og Malta.

Last minute afbudsrejser

Afbudsrejser forekommer med måneder eller få dage til afrejsen. En afbudsrejse med få dage til afrejsen kaldes også for en last minute afbudsrejse. Så drømmer du om sydens sol kan drømmen gå i opfyldelse i løbet af ganske få dage.
Afbudsrejserne ovenfor er sorteret efter dato, så hvis du har mulighed for at rejse med kort varsel kan du benytte dig af vores last minute tilbud øverst på siden. 
Det er blandt last minute afbudsrejser du finder de helt billige afbudsrejser. Men så skal du slå til nu, da der kun er få pladser tilbage på disse afbudsrejser og de bliver solgt hurtigt.

Afbudsrejser af høj kvalitet

Ud over last minute afbudsrejser har vi også afbudsrejser hvor afrejsen er længere ude i fremtiden.  Så selvom du ikke kan rejse med kort varsel, kan du sagtens finde billige afbudsrejser og tilbud hvor du sparer mange penge og får en afbudsrejse til en god pris. Og kvaliteten på Folkeferies afbudsrejser er helt i top, præcis lige så god som hvis du købte en rejse til fuld pris. Blandt vores afbudsrejser er det muligt at vælge mellem hoteller af alle kvaliteter, og udse dig den beliggenhed der passer dig bedst.

Pakkerejser med garanti

FolkeFerie.dks afbudsrejser er pakkerejser, som både indeholder billige flybilletter og hotel. Din afbudsrejse er derfor dækket af pakkerejseloven og dermed rejsegarantifonden. Du kan derfor roligt købe din afbudsrejse her på Folkeferie.dk.

Bestil din afbudsrejse direkte her på hjemmesiden i dag, eller ring til os på telefon nr. 70 30 10 90 hvis du har spørgsmål til vores afbudsrejser.

Bemærk

Vi gør opmærksom på, at alle vores priser løbende justeres op eller ned alt efter udbud og efterspørgsel, ofte flere gange dagligt.

FolkeFerie.dk tager forbehold for evt. trykfejl.

Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Fra 29. april er der tillæg på morgenafgange til Malta.

Populære rejsemål

Klik ind på vores fire mest populære rejsemål og bliv inspireret til din næste rejse.

 • Malta

  Efter blot 3 timer i fly ankommer du til den solrige middelhavsø med gyldne sandstrande, azurblåt hav, stemningsfyldte byer og et væld af oplevelser. Vælg vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre, som ligger lige ved sandstranden. Her bor du i eget 3 vær. feriehus med plads til 6 personer, fuldt udstyret køkken, privat gårdhave, tagterrasse, gratis Wi-Fi m.m.

  Op til 50 % børnerabat

  Læs mere

 • Sivota

  Drømmer du om turkisblåt hav og hvide strande omkranset af frodige øer, så rejs til Sivota – Grækenlands svar på Caribien. Den smukke, kystby ligger på den vestlige del af fastlandet og er et sandt ferieparadis for både store og små. Glæd dig til de mange små eksotiske strande, det idylliske byliv, topklasse hoteller og den fantastiske natur.

  Op til 50 % børnerabat

  Læs mere om Sivota

 • Ithaka

  Midt i Det Ioniske Hav vest for Grækenlands fastland ligger en lille frodig oase verdensberømt som Odysseus’ ø – og kun med FolkeFerie.dk kan du rejse til Ithaka fra København. Øen er stadig helt uspoleret og det ideelle sted for en afslappende ferie i fantastiske naturomgivelser. Vi har udvalgt de skønneste hoteller nær by og badeliv.

  Ferie på Odysseus' ø

  Læs mere om Ithaka

 • Porto Santo

  Rejs til Porto Santo i Atlanterhavet - en smuk, portugisiske ø tæt på Madeira. Rejser til Porto Santo inkluderer mildt og tørt vejr og et væld af GRATIS aktiviteter. Den portugisiske ø er perfekt for dig, som vil slappe af eller være aktiv i ferien.

  Inkl. aktiviteter og forkælelse

  Læs mere om Porto Santo