Fantastisk ø-ferie i Atlanterhavet med GRATIS aktiviteter

Nær den kendte ferieø Madeira ligger den uspolerede ø-perle Porto Santo. Den portugisiske vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og en 9 kilometer lang sandstrand, som står i smuk kontrast til det azurblå Atlanterhav. Porto Santo er kun 42 km², men trods øens størrelse byder Porto Santo på et væld af oplevelser. Her kan du bl.a. få wellness, golf og natur i absolut særklasse og ikke mindst et mildt og tørt klima.

Afrejseperioder 2017: Vi flyver direkte fra København til Porto Santo hver søndag fra den 12/2 - 16/4 2017 og igen i efteråret 2017 (nye datoer på vej). 


Alt dette får du:

Porto Santo har intet mindre en 9 kilometer sandstrand, og vejret på den portugisiske ø er mildt og tørt hele året med temperaturer på mellem 18-25 grader. Øen i Atlanterhavet er perfekt for dig, der holder af at være aktiv i ferien. Vi har nøje udvalgt 3 skønne hoteller, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Vælg f.eks. Hotel Vila Baleira og alt dette inkluderet i opholdet:

 • Fly fra København til Porto Santo t/r
 • 7 dage i dobbeltværelse med balkon på Hotel Vila Baleira ****
 • Mini all inclusive med morgenmad og lokale drikkevarer (øl, vand og vin) fra kl. 11-23.
 • Gratis adgang til 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane. Læs mere her
 • Gratis adgang til 6 tennisbaner
 • Transport til golf- og tennisbane fra hotel t/r. Afgang formiddag og retur om eftermiddagen. (Se tider på hotellet)
 • Gratis lån af cykel
 • Gratis adgang til hotellets spaområde Thalasso Spa
 • Guidede vandreture med danske rejseledere
 • Gratis Wi-Fi på hotellet

 

TILBUD

Hoteller

Vi har nøje udvalgt 3 skønne hoteller på Porto Santo, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Gratis aktiviteter

Den portugisiske ø Porto Santo emmer af tilbud for de aktive og for dig, som vil forkæles. Vores 3 skønne hoteller på Porto Santo tilbyder hver især forskellige aktiviteter, som er inkluderet i opholdet.

 • Golf

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Quinta do Serrado kan du GRATIS spille golf i din ferie. Øens golfbane, Porto Santo Golf, har en 18-hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane - designet af golflegenden Seve Ballesteros. 

  Læs mere om gratis golf her

 • Tennis

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Quinta do Serrado har du GRATIS adgang til det kommunale tennisanlæg med 6 baner. Glæd dig til at svinge ketsjeren, mens du nyder det gode vejr. I frokostpausen kan du stille sulten i klubhusets restaurant (mod tillæg). 

  Læs om aktiviteterne her

 • Vandretur

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Luamar kan du gratis deltage i vandreture på Porto Santo. Med din danske rejseleder ved din side, skal vi opleve øens uspolerede natur og fantastiske udsigtpunker over det smukke Atlanterhav.   

   

  Læs om aktiviteterne her

 • Cykling

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Quinta do Serrado kan du gratis opleve Porto Santo fra cykelsadlen. Kom op i gear på din cykel, og få naturen helt ind under huden. Vores danske rejseledere står klar med spændende ruter.

  Læs om aktiviteterne her

 • Thalasso Spa

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Luamar har du gratis adgang til spacentret Thalasso Spa, som er en del af Hotel Vila Baleira. Uden beregning kan du frit benytte motionspoolen med modstrøm, den animerede pool, varmtvandsbassinet, dampbad, sauna og hammam. Mod betaling kan du få havvandsterapi- og massage med vitaliserende og helbredende egenskaber.

  Læs mere her

 • Spaafdeling på Quinta Do Serrado

  Som gæst på det idylliske landhotel Quinta do Serrado på Porto Sant,  har du gratis adgang til hotellets spaafdeling i din ferie. Slap af og kom helt ned i gear i jacuzzi, tykisk bad, jungle bruser og sauna. Du har fri adgang til spaafdelingen fra kl. 10.30 til 12.00 og igen fra kl. 14.00 til 15.40. Husk at reservere tid dagen før. 

  Læs mere om hotellet her

Video: Porto Santo Golf

Oplev Porto Santos fænomenale 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane.

Sæsoner

Afrejseperiode: Vi flyver direkte fra København til Porto Santo hver søndag fra den 12/2 - 16/4 2017 og igen i efteråret 2017 (nye datoer på vej).

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

Læs mere om vejret på Porto Santo

Kort

All inclusive

 • Så kan du slappe helt af på ferien

  Bor du på Hotel Vila Baleira kan du slappe helt af på ferien. Hotellet byder nemlig på All Inclusive. All inclusive inkluderer blandt andet morgenmadsbuffet, stor, lækker frokost- og aftenbuffet, fri lokalt produceret spiritus og et udvalg af snacks!

  Læs mere om all inclusive her

Udflugter

 • Spændende og varierede udflugter

  Pak eventyrlysten, og tag med på vores spændende udflugter. Tag på jeep-safari og oplev øens smukke, uspolerede natur. Sejl med speedbåd, og se Porto Santo fra søsiden med delfiner og hvaler eller oplev øen i vandrestøvler. Mulighederne er mange.

  Læs om udflugter på Porto Santo her

Om Porto Santo

 • Uspoleret vulkanø midt i Atlanterhavet

  Porto Santo i Portugal ligger i et lille skønt hjørne af Europa. Den portugisiske ø er blot 43 kilometer fra blomsterøen Madeira. Øen byder på uspoleret natur med golde bjerge, en 9 kilometerlang sandstrand og hovedbyen Vila Baleira med masser af seværdigheder, der bestemt er et besøg værd.  

  Læs mere her

Værd at vide

 • Porto Santo fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er gode for dig at vide, inden du rejser til Porto Santo i Portugal. Find blandt andet informationer om afstande fra lufthavnen, hvor du finder apotek i nærheden af dig, drikkevand, aktiviteter på øen, geografi og meget mere. 

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Porto Santo?

  Vil du gerne rejse til Porto Santo i foråret eller efteråret? Så har vi samlet et udpluk af gæstevurderinger fra tidligere gæster, som har besøgt den portugisiske ø.

  Læs gæsternes vurdering
 • Katalog 2017

  Lige her kan du bladre igennem vores nyeste katalog. Få inspiration til dit næste ferieeventyr, og læs om alle vores spændende rejsemål.  

  Læs katalog