Fantastisk ø-ferie i Atlanterhavet med GRATIS aktiviteter

Nær den kendte ferieø Madeira ligger den uspolerede ø-perle Porto Santo. Den portugisiske vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og en 9 kilometer lang sandstrand, som står i smuk kontrast til det azurblå Atlanterhav. Porto Santo er kun 42 km², men trods øens størrelse byder Porto Santo på et væld af oplevelser. Her kan du bl.a. få wellness, golf og natur i absolut særklasse og ikke mindst et mildt og tørt klima hele året med temperaturer på mellem 18-25 grader.

Afrejseperioder: Vi flyver direkte fra København til Porto Santo hver søndag fra 22/10 – 26/11 2017 og fra 11/2 - 6/5 2018.

Alt dette får du:

Porto Santo er perfekt for dig, der holder af forkælelse og aktiviteter i ferien. Vi har nøje udvalgt 3 skønne hoteller, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.


Vælg f.eks. Hotel Vila Baleira og få alt dette inkluderet i opholdet:

✔ Fly fra København til Porto Santo t/r
✔ 7 dage i dobbeltværelse med balkon 
✔ Mini all inclusive: Morgenmadsbuffet og lokale drikkevarer (øl, vand og vin) fra kl. 11-23
✔ Gratis adgang til 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane
✔ Gratis adgang til 6 tennisbaner
✔ Transport til golf- og tennisbane fra hotel t/r. (Se tider på hotellet)
✔ Gratis lån af cykel
✔ Gratis adgang Thalasso Spa
✔ Guidede vandreture med dansk rejseleder
✔ Gratis Wi-Fi på hotellet

Udvalgte hoteller

Vi har nøje udvalgt 3 skønne hoteller på Porto Santo, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

Video: Porto Santo

Porto Santos milde klima, uspolerede landskab med vulkanklipper samt det rene, tangfrie havvand indbyder til ægte naturoplevelser.

Sæsoner

Afrejseperioder: Vi flyver direkte fra København til Porto Santo hver søndag fra 22/10 – 26/11 2017 og igen fra 11/2 - 6/5 2018.

Video: Oplevelser

Trods Porto Santos beskedne størrelse byder øen på et væld af oplevelser både til lands og til vands.

Aktivitets-tilbud

Den portugisiske ø Porto Santo emmer af tilbud for de aktive og for dig, som vil forkæles. Vores 3 skønne hoteller på Porto Santo tilbyder hver især forskellige aktiviteter, som er inkluderet i opholdet.

 • Golf

  Som gæst på Hotel Vila Baleira kan du GRATIS spille golf i din ferie. Øens golfbane, Porto Santo Golf, har en 18-hullers mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane - designet af golflegenden Seve Ballesteros. 

  Læs mere om gratis golf her

 • Tennis

  Som gæst på Hotel Vila Baleira har du GRATIS adgang til det kommunale tennisanlæg med 6 baner. Glæd dig til at svinge ketsjeren, mens du nyder det gode vejr. I frokostpausen kan du stille sulten i klubhusets restaurant (mod tillæg). 

  Læs om aktiviteterne her

 • Guidede vandreture

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Luamar kan du gratis deltage i vandreture på Porto Santo. Med din danske rejseleder ved din side, skal vi opleve øens uspolerede natur og fantastiske udsigtpunker over det smukke Atlanterhav.   

   

  Læs om aktiviteterne her

 • Cykling

  Som gæst på Hotel Vila Baleira, Hotel Luamar og Quinta do Serrado kan du gratis opleve Porto Santo fra cykelsadlen. Kom op i gear på din cykel, og få naturen helt ind under huden. Vores danske rejseledere står klar med spændende ruter.

  Læs om aktiviteterne her

 • Thalasso Spa

  Som gæst på Hotel Vila Baleira og Luamar har du gratis adgang til spacentret Thalasso Spa, som er en del af Hotel Vila Baleira. Uden beregning kan du frit benytte motionspoolen med modstrøm, den animerede pool, varmtvandsbassinet, dampbad, sauna og hammam. Mod betaling kan du få havvandsterapi- og massage med vitaliserende og helbredende egenskaber.

  Læs mere her om Thalasso Spa

 • Spaafdeling på Quinta Do Serrado

  Som gæst på det idylliske landhotel Quinta do Serrado på Porto Santo,  har du gratis adgang til hotellets spaafdeling i din ferie. Slap af og kom helt ned i gear i jacuzzi, tykisk bad, jungle bruser og sauna. Du har fri adgang til spaafdelingen fra kl. 10.30 til 12.00 og igen fra kl. 14.00 til 15.40. Husk at reservere tid dagen før. 

  Læs mere om hotellet her

Video: Porto Santo Golf

Oplev Porto Santos fænomenale 18 hullers mesterskabsbane og 9 hullers par 3 bane.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

All inclusive

 • Så kan du slappe helt af på ferien

  Bor du på Hotel Vila Baleira kan du slappe helt af på ferien, de tilbyder nemlig All Inclusive. Tilkøb All inclusive og få bl.a. stor morgenmadsbuffet, lækker frokost- og aftenbuffet, lokalt produceret spiritus ad libitum og et udvalg af snacks!

  Læs mere om all inclusive her

Udflugter

 • Spændende og varierede udflugter

  Pak eventyrlysten, og tag med på vores spændende udflugter. Tag på jeep-safari og oplev øens smukke, uspolerede natur. Sejl med speedbåd, og se Porto Santo fra søsiden med delfiner og hvaler eller oplev øen i vandrestøvler. Mulighederne er mange.

  Læs om udflugter på Porto Santo her

Om Porto Santo

 • Uspoleret vulkanø midt i Atlanterhavet

  Porto Santo i Portugal ligger i et lille skønt hjørne af Europa. Den portugisiske ø er blot 43 kilometer fra blomsterøen Madeira. Øen byder på uspoleret natur med golde bjerge, en 9 kilometerlang sandstrand og hovedbyen Vila Baleira med masser af seværdigheder, der bestemt er et besøg værd.  

  Læs mere her

Værd at vide

 • Porto Santo fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er gode for dig at vide, inden du rejser til Porto Santo i Portugal. Find blandt andet informationer om afstande fra lufthavnen, hvor du finder apotek i nærheden af dig, drikkevand, aktiviteter på øen, geografi og meget mere. 

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Porto Santo?

  Vil du gerne rejse til Porto Santo i foråret eller efteråret? Så har vi samlet et udpluk af gæstevurderinger fra tidligere gæster, som har besøgt den portugisiske ø.

  Læs gæsternes vurdering

Katalog