Stort rejseudvalg til sydens sol
Bestil jeres charterrejse hos FolkeFerie.dk, det er enkelt og nemt. Vi tilbyder en bred palette af spændende rejsemål og hoteller. Så uanset hvilken rejse I drømmer om, er FolkeFerie.dk et godt sted at starte.


Malta-eksperten 

Vi er specialister i middelhavsøen Malta, som er et skatkammer af oplevelser, kultur og historie. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores fastboende, danske rejseledere og ikke mindst Mellieha Holiday Centre, som i flere årtier har dannet rammerne om danskernes ferie.


NYHEDER

I 2016 slog vi dørene op for tre helt nye fantastiske rejsemål: Sivota og Ithaka, to perler i det vestlige Grækenland - og den portugisiske ø Porto Santo i Atlanterhavet. Vil du have badeferie i særklasse, så er Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Ø-paradiset Ithaka er vaskeægte ferieidyl, naturoplevelser og levende historie. Forår og efterår inviterer Porto Santo til golf, wellness og natur i topklasse.

Se vores store udvalg af charterrejser her. 

 

Vores mest populære rejsemål

 • Malta

  Gyldne sandstrande, blå laguner, enestående natur og fantastisk klima året. Der er mange gode argumenter for at rejse til Malta! Bo på vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre i eget 70 m2 feriehus med gårdhave og tagterrasse.

  Læs mere om Malta

 • Porto Santo

  Rejs til Porto Santo i Atlanterhavet - en smuk, portugisiske ø tæt på Madeira. Rejser til Porto Santo inkluderer mildt og tørt vejr og et væld af GRATIS aktiviteter. Den portugisiske ø er perfekt for dig, som vil slappe af eller være aktiv i ferien.

  Inkl. aktiviteter og forkælelse

  Læs mere om Porto Santo

 • Græske Sivota

  Den naturskønne by Sivota ligger på Grækenlands vestkyst lige ud til Det Ioniske Hav og kun 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Den lille kystby er et af de smukkeste områder i Grækenland og bliver populært kaldt for ”Det Græske Caribien”.

  Læs mere om Sivota

 • Græske Ithaka

  Ithaka ligger vest for Grækenlands fastland og er den næstmindste af De Ioniske Øer. På trods af sin størrelse er Ithaka rig på historie og hjemsted for den eventyrlystne sagnhelt Odysseus. I dag kan den frodige ø også opleves med FolkeFerie.dk.

  Læs mere om Ithaka

Se øvrige rejsemål

Tilbud

 • Stik-af-ferier

  Rejs til sydens sol i november, december, januar, februar, marts eller april. Bo på de bedste hoteller til de skarpeste priser!
  Vælg mellem middelhavsøen Malta og naturskønne ø Porto Santo nær Madeira.

  ✔ Inkl. fly tur/retur, min. 3-stjernet hotel, danske rejseledere m.m. 

  Fra kr. 1.999,-/person