Tag på kør-selv ferie rundt i Europa og nyd, at du selv kan bestemme tempoet.

Du har friheden til at vælge præcis din egen rejse, og lige hvad du har lyst til hver dag.

Med FolkeFerie.dk kan du vælge at tage på kør-selv ferie til fire forskellige, fantastiske destinationer.

Spis antipasti på din ferie i Italien, oplev det mangfoldige Tyskland, gå på opdagelse i vinslottene i Frankrig, eller hop i det krystalklare vand i Kroatien på din ferie.

 

Kør i egen bil, eller flyv til destination og lej en bil, når I kommer frem. Der er for enhver smag. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Italien

  Overalt i Italien leves livet fuldt ud. De små bjerglandsbyer med deres indbydende torve, Rivieraens farverige og attraktive kyststrækning og ikke mindst de utallige mesterværker af ufattelig skønhed og klassiske seværdigheder.

  Kør-selv ferie i Italien

  Læs mere og bestil

 • Tyskland

  De tyske strande er et slaraffenland for store som små, ligesom flotte drypstenshuler, gamle miner, nationalparker, kunstmuseer, lokal gastronomi, badelande, historiske bygninger, festivals, storbyshopping og mange andre ting ligger øverst på ferielisten for rigtig mange.

  Kør-selv ferie i Tyskland

  Læs mere og bestil

 • Frankrig

  Drømmer du om badeferie, vinslotte, lavendelmarker, azurblå hav, naturskønne områder og gastronomiske højdepunkter - så er Frankrig det helt rigtige sted. Fra strandene i Normandiet og til Middelalderlandsbyerne i Provence.

  Kør-selv ferie i Frankrig

  Læs mere og bestil

 • Kroatien

  Kroatiens byder bl.a. på fantastiske kyststrækninger med krystalklart vand og billedskønne nationalparker med vandfald, søer og floder. Charmerende og smukke byer med livlige små stræder, flotte museer, slotte, restauranter og stemningsfulde strandpromenader. 

  Kør-selv ferie i Kroatien

  Læs mere og bestil