Turkist havvand, kilometervis af smukke strande, hvide stenhuse med blå døre, høj sol og en spændende historie. Rejser til Grækenland er noget helt specielt for både små og store, aktive - og dem som blot vil dase ved stranden. 

Sivota og Ithaka - Ægte græsk ferie

Oplev det bedste af den græske kultur og natur på FolkeFerie.dks topdestinationer; Sivota og Ithaka
Den charmerende kystby Sivota ligger omkranset af grønt kuperet landskab og strande med krystalklart badevand.
Øen Ithaka er en uspoleret naturperle, der som den græske søhelt Odysseus' hjemsted har masser at tilbyde den kultur- og historieinteresserede.

Kulturel badeferie i Grækenland

Grækenland er et stort fastland med tilhørende øhav, hvor du finder et utal af små, græske perler med hver sin charme og historie. Landet ses som den vestlige civilisations vugge, hvor man kan opleve masser af historiske bygninger fra antikkens Grækenland.

Efter en lang dag på stranden i Grækenland eller besøg på de mange historiske monumenter, kan det varmt anbefales at smide benene op og nyde et godt måltid mad hos en af de mange lokale taverner.

Glæd dig til en rejse til Grækenland med masser af oplevelser, hvide strande og en usædvanlig gæstfrihed.

 

Spar 1.000,- pr. booking

Tag på solferie i maj og juni i Sivota eller Ithaka og spar 1.000,- pr. booking. 
Bestil din forårsferie her
Rabatten gælder kun til og med 19/12 2016

 • Sivota

  Kystbyen Sivota - og så kaldet Det Græske Caribien, ligger på det græske fastland tæt på ferieøen Korfu. Kystbyen byder på hvide sandstrande, solbadning, fantastisk natur og hyggelige slentreture på havnepromenaden. 

  Læs mere og bestil
 • Ithaka

  Leder du efter en uspoleret, græsk ferieø, er Ithaka ideel. Øen emmer af græsk charme med både små, lokale landsbyer og eksklusive, store hoteller. Glæd dig til smukke strande, masser af oplevelser for både børn og voksne og en historie ud over det sædvanlige. 

  Læs mere og bestil
 • Rhodos

  Rhodos er fyldt med børnevenlige strande og klart badevand. Og så er øen kendt for sine 300 solskinsdage om året! Men Rhodos byder også på spændende historie, idylliske byer og en smuk natur. Øen er en kendt og meget populær ferieperle midt i det gærske øhav. Du vil mærke en helt særlig atmosfære på din ferie på Rhodos i Grækenland.

  Læs mere og bestil
 • Kreta

  Du bliver mødt af smukke byer, skøn natur og en ordenlig omgang charmerende middelhavsstemning, når du besøger Kreta i Grækenland. En af de populær græske ferieperler med de smukke strande og den imponerende udsigt over De Hvide Bjerge er en ideel feriedestination. Glæd dig til vidstrakte olivenlune, appelsinplantager og vinmarker i massevis.

  Læs mere og bestil
 • Kythira

  En ferie til den græske, uberørte ø Kythira er perfekt for både familier og par, som vil have det autentiske Grækenland helt ind under huden. Kythira byder på en rolig ferie med dejligt vejr, skønne strande, charmerende byer, fredelige hoteller og fantastiske taverner.

   

  Læs mere og bestil
 • Samos

  Rejser du til Samos for at opleve det smukke af Grækenland, er du kommet det rigtige sted hen. Glæd dig til maleriske badebugter, pinjetræer der dufter flere kilometer væk, smukke akacietræer, kilometerlange olivenlunde, vinmarker og mindesmærker. Det bliver en ferie med masser af natur, kultur og selvfølgelig afslapning på strandene. 

  Læs mere og bestil